Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet nagyon ismerkedni a mai világban ?
Sehol. Befagyott a piac a férfi túlkínálat miatt.
Ez olyan mint amikor az ingatlanpiac befagy egy válság miatt vagy mert túl alacsonyak/magasak az árak. Az eladók nem akarnak alacsony árak eladni, a vevők nem akarnak magas áron venni.
Jelenleg az a helyzet a társkeresési piacon, hogy túl könnyűvé vált a nőknek, mert a férfiakból 10x-es a túlkínálat társkeresőkön. Ezért csak a 10/10-es külsejű férfiak rúghatnak labdába, max még a 10/9-esek. A nőkért meg akkor is verseny van, ha 10/3-as molett, csúnyácska.
"De komolyat diszkóban ùgyse találsz."
Én komoly céllal szoktam odamenni nőkhöz szórakozóhelyen. És nem hullarészegen.
Dehogynem lehet ismerkedni, rengeteg lehetőség van, csak nyitottnak kell lenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. Itt a #11-es hozzászólásomban leírtam néhány konkrét példát.
Én 10 évvel ezelőtt se ismerkedtem könnyebben, mert alapból zárkózott típus vagyok. De, mostanra, ahogy fentebb írta valaki, már energiàm se lenne rá (se ismerkedni, se a kapcsolatra). Így motivációm se sok van. Szerintem rengetegen vannak így vele.
Ha valóban 10x-es a férfiak aránya a nőkhöz képest az online társkeresőkön, az azt jelenti, hogy rengeteg szingli nő eleve fel sem megy ezekre az oldalakra. (Én se voltam fenn soha)
Ettől függetlenül ott vannak a mindennapokban a buszon, a vonaton, a boltban, bárhol. Ha lenne egy konkrét lelőhelye a szingliknek, akkor gondolom nem nagyon lennének szinglik. Ha te arra vágysz, hogy a google maps-en valaki bejelölje hova menj ismerkedni, ahol tuti lesz fogás, akkor el kell keserítselek, nem így működik.
Figyelni kell a másik ember jeleit, ha nyitottnak látszik, megszólítani, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Emellett ott van az online és a szervezett ismerkedős platformok tömege. Rapid randi, Havervagy stb. Ott vannak a bulihelyek, fesztiválok, karácsonyi vásárok, falunapok, koncertek, meg a hétköznap helyei, amik egy részét fentebb említettem. Mindenhol és bárhol lehetnek szingli nők körülötted, aztán lehet, hogy pont sehol nem lesz szerencséd. Nincs garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!