Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy új jó frizura sokat tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy új jó frizura sokat tud dobni egy Tinder profilon?

Figyelt kérdés
30/F

2023. ápr. 23. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Senki se tudja, hogy új. Ha a régi jó volt, most miért ne lenne jó? Ami neked jó érzés, azzal nézel ki a legjobban.
2023. ápr. 23. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
A törlés gomb tud a legtöbbet dobni az életminőségeden
2023. ápr. 23. 22:17
 3/17 A kérdező kommentje:
A külsőn kell javítani. És a frizura a legkönnyebben megoldható azok közül, amiken lehet változtatni.
2023. ápr. 23. 22:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szar a mostani hajad, akkor nyilvan igen. Normalis fodraszhoz menj el, aki tenyleg tud jo hajat ajanlani, nem csak letolja valami sablonfrizurara, ami lehet neked nem is all jol.
2023. ápr. 23. 22:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz egy jóval előnyösebb frizurád, akkor az sokat tud dobni az összképen, de azért csodát ne várj tőle
2023. ápr. 23. 22:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Ha így kb. nulla matchem van, jobb frizurával lehetnek matcheim legalább?
2023. ápr. 23. 22:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Én a simára borotvált kopasz fejű pasikat mindig jobbra húzom, nekem az az ideálom 😊 szerintem próbáld ki azt. 28/L
2023. ápr. 24. 06:44
 8/17 anonim ***** válasza:

A hosszú haj többet eltakar, eltakarhatja a fejednek arcodnak a nem túl előnyös vonásait is.

A rövidebb haj jobban kihozza a fejformádat. És előnytelenebb lehet.

pl..Ian Somerhalder a rövid haj nem volt előnyös , és Viggo Mortensen-ek is jobban állt a hosszú haj.

2023. ápr. 24. 06:54
 9/17 anonim ***** válasza:
25%

Ha van hajad, nehogy letold kopaszra! Van 1-2 nő, aki erre gerjed, de a normálisabbja szereti, ha egy férfi nem úgy néz ki, mint egy zárkafőnök. Ez a rabszolga frizura csak nálunk, balkániában divat, ha kimész Angliába,a férfiak ápolt, nyírt frizurával mászkálnak.

Keress egy jó fodrászt, aki figyelembe veszi a fejformádat, arcformádat. Én is jártam régebben rossz fodrászhoz, biohairbe is. A végén már magamnak nyírtam géppel, mert ugyanazt a frizurát kaptam sokszor, mint ott. Most találtam egy nőt, aki végre normális sérót nyír. Észrevették a munkahelyemen is a nők, szóvá is tették.

2023. ápr. 24. 08:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Az a baj ha nyomott a fejed, vágathatsz te akármilyen hajat hozzá, le fognak szarni akkor is lányok.

Ennek max akkor lenne jelentőssége, ha valami nagyon gáz igénytelen hajad van, csodát viszont akkor sem tenne.

2023. ápr. 24. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!