Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a mai Magyarország...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai Magyarországon el lehetne-e készíteni az alábbi tévéműsornak a hazai változatát?

Figyelt kérdés

[link]

Ha igen, miért igen?

Ha nem, miért nem?

A kérdést vitaindítónak szánom.

2021. máj. 27. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

*Ráááák-népsééég ráááák-népsééég* (South Park)

Amúgy nem. És szerintem azért nem, mert Magyarországon a témában két szélsőség van.

Az egyik a full homofób/náci aki kövekkel dobálná meg a stúdiót, a másik pedig a "melegek bármit az csak jó lehet" liberális széplélek akiket szintén a South Park mutatott be tökéletesen amikor Mr.Garrison kiakarja magát rúgatni és mindenféle gusztustalan/ízléstelen dolgokat művel, de ezek a széplelkűek még ki is tüntetik érte, mert "milyen bátor".

Pedig alapból nem lenne rossz egy olyan műsor ahol normális melegek (nem a díszpintyek, hanem általános emberek) beszélgetnének komolyabb témákról, párbeszédek és viták lehetnének más csoportokkal és segítene az embereknek megismerni ezt a dolgot, hogy ne legyen ez a két szélsőség.

Sajnos az országunk a legrosszabbat választja, olyan idétlenkedésekkel, mint a prájd, ami csak problémákat szül, erre is van felhúzva az egész, normális melegek már nem is veszik komolyan (egyik fórumon írta egy meleg srác), de tökéletes arra, hogy a homofóboknak legyen miért utálni őket (holott az igazi "ellenségük" inkább az aki ezt az egészet létrehozta és protezsálja abban a formában ami Magyarországon létezik - külföldön az ilyen menetek egész jól működnek, de ott a melegek is kulturáltan viselkednek, nincs faroklengetés meg Biblia-levizelés imitálás (ez még úgy is ízléstelen, hogy nem vagyok vallásos), de kőzápor meg lincselés sem.

Magyarországon nem működnek az ilyen dolgok.

2021. máj. 27. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
El lehetne, van sok meleg celebritás.
2021. máj. 27. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

A TV műsorok üzeneteket, "programokat" hordoznak. Nem véletlenül van TV minden háztartásban. Nekem nincs gondom az emberekkel, ámde az embereket bizonyos célokért felhasználó személyekkel, csoportokkal már van. Ha szétnézel a világban, csak és kizárólag a kőkemény álhumanizmust láthatod. Nem véletlenül, mert egy erős család képezné a társadalom alapját, ebből kifolyólag egy erős társadalmat nem lehetne egykönnyen megvezetni. A pénzügyi kapitalizmus alapja a hazugság, és hogy a semmiből lesz valami(ez a kamat). Az ipari kapitalizmus lenne a sokak által vágyot igazi kapitalizmus, de ilyen jelenleg csak kínában van, persze az is hibrid változat. Majd akkor hiszek az emberségben, amikor minden a helyére kerül, amikor a hagyományoknak lesz értéke, amikor a jó lesz a jó, a rossz lesz a rossz, amikor nem a szemfényvesztésen, a manipuláción keresztül gyakorolnak hatalmat.

Visszatérve a kérdésedre, magával a műsorral nem lenne bajom, a melegekkel szemben sem. Azzal viszont igen, hogy a melegeket használják fel arra, hogy olyan modellt közvetítsenek, ahol elértéktelenítik a hagyományos férfi-nő kapcsolatot. Ha már egyenlőség, akkor szerintem sem ezt, sem azt az oldalt nem kellene a másik rovására erősíteni.

2021. máj. 27. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem valószínű, hogy egy stílustanácsadó bárkinek segítene. Szerintem alapvetően nem azért sikertelen valaki a nőknél, mert nem tudja, hogy ne vegyen fel citromsárga inghez lila farmert.
2021. máj. 27. 19:27
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: de ez is benne van. A nagyobb csomagot, amelynek ez a része, úgy hívják, hogy stílusérzék és önismeret hiánya.
2021. máj. 27. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
5: Őszintén, kinek lett már nagyobb sikere attól, hogy a cipőjével kizárólag azonos színű övet hordott? Szerintem pont lesz_rják a csajok (az övedet talán nem is látják). Tiszta legyen a cipőd és hasonlók pedig szerintem alap, de attól nem lesz hirtelen csajod ha kimosod a cipődet.
2021. máj. 27. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
#6: te nagyon el vagy tévedve, szerintem ez a szabály így pont, hogy nincs kőbe vésve, ez ennél sokkal bonyolultabb rendszer. Maximum te ennyit bírsz belőle felfogni. De például ezen kívül azt SEM, hogy az összhatás tudattalanul bár, de minden embernél rengeteget nyom a latban.
2021. máj. 27. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

4.

A pua bohóckodásnál még ennek is több haszna lenne, mert legalább nem torzítja el a "tanoncok" jellemét a "legyünk bunkók és arrogánsak, mert az menő" stílussal.

2021. máj. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!