Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igény lejjebb adás helyett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igény lejjebb adás helyett edzés, jobb frizura és öltözködés? Sokat segítenek ezek?

Figyelt kérdés

Sokáig nem törődtem a külsőmmel, mert csomó embertől azt hallottam, hogy mi férfiak vagyunk a vizuálisak, ezért nekünk nem kell annyira jól kinéznünk csak legyünk szebbek az ördögnél és minden okés lesz. Beláttam nem kellettem volna rájuk hallgatni. Elhanyagoltam magam, a testsúlyom 120 kg közelébe ment, nem érdekelt az, hogy milyen fodrászhoz járok csak, hogy olcsó legyen és nem érdekelt mit vettem fel és, hogy hogyan állt rajtam. A sok sikertelenség ébresztett rá arra, hogy a nők is hasonlóan vizuálisak nekik is számít a küllem.

Azt tanácsolták nekem, hogy adjak lejjebb és olyan csajokkal randiztam akik nem voltak rondák, de nem is tetszettek annyira, de úgy álltam hozzá, hogy bármi lehet belőle. Nem volt bennem az a vágy, hogy megfogjam a kezüket, megcsókoljam őket nem láttam értelmét, hogy folytassam velük. Barátaimtól kaptam hideget, meleget, hogy képes voltam offolni őket, de nem jó kedvemből csináltam ezt, annak örültem volna, hogyha valami szikrát éreztem volna. Jöttek tovább az értelmetlen randik, aztán nagyon megtetszett valaki a baráti társaságomból, több hónapokig hajtottam rá, de sajna nem jöttem be neki. Onnantól kezdve lejártam edzeni, kerestem egy hatásos kardió edzést amit azóta nyomok és nem csak a barátaimtól, a kollegáimtól is kapom a dicséretek és nagyon csodálkoznak, hogy heti 4 alkalmat edzek. Igényesebb fodrászhoz, de inkább borbélyhoz is elkezdtem járni.

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a folyamatos kudarcok titeket is motiváltabbá tettek? Igény lejjebb adás helyett, ami szinte lehetetlen nem eredményesebb tenni valamit magunkért?

2022. dec. 2. 11:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nincs rá garancia, de legalább jobban érzi magát az ember közben
2022. dec. 2. 11:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem komolyan elszomorít, mikor ilyeneket olvasok. Sok emberben komolyan nincs meg, hogy saját maga miatt, a saját egészsége miatt mozogjon, legyen ápolt, igényes?
2022. dec. 2. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális gondolat. Csak így tovább!
2022. dec. 2. 11:54
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 Ha a nők miatt csinálom akkor az egészségem miatt is csinálom. Arra is ráébredtem, hogy nem nagyon figyeltem az egészségemre, tehát tanulópénznek is veszem a sikertelenségeket.
2022. dec. 2. 12:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes, kedves kérdező.

Szerintem nem vagy ezzel egyedül, de aki ezen ment keresztül, az általában nem hirdeti, hogy régen kövér volt és gáz volt az összes ruhája.

A másik út a nők meggyűlölése és a folyamatos önsajnalat. Ezek az emberek viszont nagyon hangosak, folyamatosan a nők iránti negatív érzéseikről beszélnek. És az egészben a leginkább szomorú, hogy az itteni "incel" férfiak fele ugyanúgy össze kaphatná magát mint Te, csak nem tudnak szembenézni azzal, hogy addig hülyén viselkedtek és rossz döntéseket hoztak.

2022. dec. 2. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szuperül csinálod, csak így tovább!

Sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, ami a kisugárzásodra is hatással lesz! :)

2022. dec. 2. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Honnan és hová kell(ene) leadnod?

Mert ha most ez a szinted, amire csorog a nyálad: [link]

Na akkor azonnal és sürgősen add le az igényt, mert sosem lesz ilyen nőd!

De ha ez a szinted, akkor segít a sport, jobb ruhatár, meg a társai.: [link]

2022. dec. 2. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

7

Attól, hogy neked egy férfiarcú, feltöltött szájú, koxos nő az ideál, nem ez az általános szépségideál.

2022. dec. 2. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:
#7 amúgy ez nem teljesen igaz, valaki dugja az elsőt is, csak mondom...
2022. dec. 2. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Sokmindenkit dug "valaki", de ettől nem lesz általános szépségideál.
2022. dec. 2. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!