Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 centis férfiként miben reménykedhet az ember ha 30 éves kora alatt nem volt rendes barátnője?
Rossz a memóriád mivel sosem voltam 110 kg, linkeld a kérdést. Vagy csak szokásosan keversz valakivel ahogy rengeteg kérdés alatt látok Shrekezést. Sőt bizonyos rajongók még próbálnak másolni is.
Sose próbálkoznék be egy kövér nőnél mivel undorodok tőlük.
Már több mint 1 éve tartom ezt a súlyt úgy, hogy ugyanannyit eszek és iszok, szóval ennél több nem leszek, maximum kevesebb ha úgy döntük.
Erős vázizomzattal amivel én rendelkezem ez még inkább csak a pocakos, de izmos kinézet.
Nem eszek olcsó kajákat, a legolcsóbb rendelésem vacsorára általában 5-6 ezer forint esténként, de amikor bőségtálat vagy valami különlegesebbet rendelek akkor 10-12 ezer forint. Sörből szintén nem olcsót "vedelek".
"hohy"
A nők, konkrétabban a csinos, vékony meg tőled undorodnak, téma ezzel le is zárva. Hisztériázhatsz rajta, akkor is ez van.
Aki napi szinten dönti magába a több liter sört meg zabál össze-vissza és emellett semmit nem sportol, azon NINCS izom, azon HÁJ van. Biológia azért megy? Mitől lenne izmod, a sörtől??😂 Mr. Átlag feletti intelligencia…
Ahhoz külön gratuláció, hogy a 29-es válaszából ennyit sikerült értelmezned, egy egyértelmű félreírást, amit előtte néhány szóval helyesen írt, de a te óriási intelligenciád eddig terjed. Érvelés helyett belekötni, hogy félreírt valamit a másik, miközben te folyamatosan írod helytelenül pl az átlag feletti szót és használod rosszul az igekötő igéket. Mások szemében a szálkát is ugyebár..
csinos, vékony nők*
igekötős*
Mielőtt ebbe is belekötsz, okostojás.
"170/98 , 30as férfi , erős vázizomzattal miért nem kap nőt a mai világban?"
Ezt már megtaláltam, a 110-es változatot majd kikeresem máskor. Ma már hulla vagyok.
Az a gond ezzel, hogy rendszeresen összekevertek/összemostok más kérdezőkkel. Egy ideje meg már ti is írtok ki kérdéseket engem utánozva. Ilyen ez a rajongás.
Olyat nem fogsz találni, mivel sosem voltam 110 kg. Tehát keresgélhetsz nyugodtan, maximum más kérdését találod meg.
Sajnos nem adhatom magam, mivel folyamatosan jelentgettek így visszafogottnak kell maradnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!