Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is fontos párkeresésnél a fizetés?
Figyelt kérdés
Ismerősöm futott bele nemrég egy randiba, ahol a hölgy kijelentette,hogy nettó 500 ezerre még hitelt sem adnak, hogy lehet annyiból megélni? Amekkora infláció van, havi nettó 800 alatt kb szűkösen sem lehet megélni. Nem gáz,aki 500 ezret keres,de igenis törekedjen többre,és fejlődjön. És ezt nem a közös kasszára értette,hanem egyedül amit a pasi hoz.
Vagy én vagyok egy másik bolygón, vagy egy pasinak tényleg ez a standard,amit hozni kell,és 500 alatt elbújhat mindenki?
Én nem keresek ennyit, és akik engem körbevesznek szintén nem. Van aki a felét csak, pedig nem a kocsmákban szocializálódom.
Ezek az ismerősök már csak ilyenek, mindenhol incel teóriákba futnak bele.
2023. ápr. 22. 14:43
2/28 anonim válasza:
Elég nagy különbségek vannak a béreknél van 3 réteg.
1, garantált bérminimum - 300 ezer ft
2, 400-500 ezer ft
3, 800-1,5m
Szóval a többség 500 ezer alatt keres, akik jobban jellemzően 800+ ezer felett vannak de gyakori a 1 millio forint feletti is szóval 2 külön világ alakult ki
2023. ápr. 22. 14:43
3/28 anonim válasza:
Hm, olyan nővel légy, akit nem zavar mennyit keressel, vagy majd együtt többre viszitek.
2023. ápr. 22. 14:44
4/28 anonim válasza:
Vannak ilyen nagyigényű emberek, ha kiakasztó is, nem lehet vele mit kezdeni. Nem az ismerősöd az embere, keressen magának olyan nőt, akinek nem ekkora az igénye vagy más neki a prioritás. Az mondjuk dolgozó nőként tök elvárható szerintem, hogy legyen munkája a párjának, de alapvetően nincs köze a béréhez, nem ennek kellene meghatároznia a kapcsolatukat. De ez csak az én véleményem.
2023. ápr. 22. 14:44
5/28 anonim válasza:
Eddigi kapcsolataimnál nem volt az, de mostmár az lenne. 500 már elmegy, ennyiért nem szólnám le. De meguntam, hogy minden a pénzről szóljon, eddigi barátaimnak soha nem volt semmire pénzük, én egyedül kijövök a saját pénzemből, a másik fél is keressen normálisan és igen, akarjon fejlődni is, mert anélkül nincs értelme semminek.
2023. ápr. 22. 14:45
6/28 anonim válasza:
Nem. Én többnyire fiatal nőkkel ismerkedem, akik maguk sem keresik halálra magukat (koruknál fogva sem), illetve a pénz sem annyira fontos (még?) nekik. Illetve általában is nem vagy ritkán ismerkedem sokat kereső nőkkel. Plusz mást is tudni kell nyújtani, ha nincs sok pénzed, akár jóképűséget, akár vonzó személyiséget, sokakat nem érdekel a pénz annyira, ha ilyesmikben pedig rendben vagy.
2023. ápr. 22. 14:51
7/28 anonim válasza:
Ja persze, főleg itt Szabolcsban, tavaly 240 volt az átlagkereset 😅
(Ksh kimutatás)
Sehol nem dobálják a pénzt az emberekhez, nettó 800-nak 1,2 millió a bruttója, ennyi pénzed vállalkozóként/vezetőként van csak.
2023. ápr. 22. 14:53
8/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, akik beosztottak,és kénytelenek 500 ezer alatti bérrel beérni, rendőr,tanár,ápoló,buszsofőr, velük akkor gondolom szóba sem állnál.Én diplomásként épp hogy nem keresem meg a nettó 400 ezret sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!