Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is fontos párkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is fontos párkeresésnél a fizetés?

Figyelt kérdés

Ismerősöm futott bele nemrég egy randiba, ahol a hölgy kijelentette,hogy nettó 500 ezerre még hitelt sem adnak, hogy lehet annyiból megélni? Amekkora infláció van, havi nettó 800 alatt kb szűkösen sem lehet megélni. Nem gáz,aki 500 ezret keres,de igenis törekedjen többre,és fejlődjön. És ezt nem a közös kasszára értette,hanem egyedül amit a pasi hoz.

Vagy én vagyok egy másik bolygón, vagy egy pasinak tényleg ez a standard,amit hozni kell,és 500 alatt elbújhat mindenki?

Én nem keresek ennyit, és akik engem körbevesznek szintén nem. Van aki a felét csak, pedig nem a kocsmákban szocializálódom.

2023. ápr. 22. 14:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%
Én 600 ezret keresek nőként. Amelyik férfi csak 599 et tud már az kuka nekem.
2023. ápr. 22. 16:54
 22/28 anonim ***** válasza:
Troll
2023. ápr. 22. 16:56
 23/28 anonim ***** válasza:
58%
Nekem az a fontos hogy legyen munkája, ne kelljen pénzelnem.
2023. ápr. 22. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Hozza kell menni egy arabhoz aki jol ki csinal..
2023. ápr. 22. 18:14
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a legtöbb embernek valamilyen formában fontos. Férfiaknak is...
2023. ápr. 22. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
83%

Ha a hölgy azt kérdezte, hogy hogyan lehet annyiból megélni, és még hitelt sem adnak rá, akkor feltételezhető, hogy ahölgy ennél jóvval többet keres.

Ha pedig így van, miért is ne várhatná el, hogy a párja hasonló életszínvonalon éljen, mint ő?

Nőként nettó 1 millió felett keresek. Nem várok el ugyanannyi fizetést, de megmondom őszintén, nem örülnék, ha a párom nettó 200 ezret keresne.

Mert oké, ketten elvagyunk a kettőnk fizetéséből, de mi lesz, ha mondjuk gyereket szeretnénk vállalni?

Ha az ember megszok egy életszínvonalat, nem biztos, hogy nagyon lejjebb szeretné adni.

2023. ápr. 22. 18:50
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó milyen munkakörben keresel annyit?
2023. ápr. 22. 18:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Orvos vagyok.
2023. ápr. 22. 18:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!