Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is fontos párkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is fontos párkeresésnél a fizetés?

Figyelt kérdés

Ismerősöm futott bele nemrég egy randiba, ahol a hölgy kijelentette,hogy nettó 500 ezerre még hitelt sem adnak, hogy lehet annyiból megélni? Amekkora infláció van, havi nettó 800 alatt kb szűkösen sem lehet megélni. Nem gáz,aki 500 ezret keres,de igenis törekedjen többre,és fejlődjön. És ezt nem a közös kasszára értette,hanem egyedül amit a pasi hoz.

Vagy én vagyok egy másik bolygón, vagy egy pasinak tényleg ez a standard,amit hozni kell,és 500 alatt elbújhat mindenki?

Én nem keresek ennyit, és akik engem körbevesznek szintén nem. Van aki a felét csak, pedig nem a kocsmákban szocializálódom.

2023. ápr. 22. 14:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
Az se mindegy, hogy Pesten keresel 400-at vagy Borsodban. Pesten ez egy alap élethez elégséges, Borsodban meg rengetegen ölnének is érte, hogy ilyen fizetésük legyen és ott ebből több mindent is lehet kezdeni.
2023. ápr. 22. 14:57
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
Én összejöttem olyan pasival, aki “csak” nettó 500-600 körül keresett, erre még ő csalt meg. Szóval, ha már az ilyen “csórók” is patkányok, inkább választok gazdagabbat, kösz.
2023. ápr. 22. 15:00
 13/28 anonim ***** válasza:
40%
Meg mér a farka is kicsi volt, de komolyan mondom azoknak a pasiknak van a legnagyobb arca, akik semmit nem tudnak felmutatni xd
2023. ápr. 22. 15:03
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

8 Velük azért sem, mert nem szeretnék a beosztásukhoz alkalmazkodni. Soha nem lenne elég időnk együtt, az ünnepek is offosak nekik, én ennél rugalmasabb vagyok és szeretném, ha a másik is az lenne, ha nem is annyira, mint én, de normális munkaidőkben dolgozzon.

A tanár kivétel talán ez alól, de ha tényleg szarul keres, akkor nem tudom, mire mennénk. Én nem szeretném a másik összes költségét állni a közös programokon.

2023. ápr. 22. 15:04
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
2023. ápr. 22. 15:08
 16/28 anonim ***** válasza:
30%

Természetesen fontos, ezért is vannak olyan hatalmas nagy előnyben még az alsó kategóriás brit, német turista pasik is.

Mert hogy sajnos Magyarországon, még Budapesten is pl. egy diplomás az nettó 200-300 ezret keres, még gazdasági és IT területen is, ha nincs 100 év tapasztalata.

2023. ápr. 22. 15:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten a bolti eladok keresnek 200-300 ezret, de mindegy.
2023. ápr. 22. 15:16
 18/28 anonim ***** válasza:
34%
A diplomások is sajnos. Hacsak nincs 30 év tapasztalatuk de nincsenek még 25 évesek.
2023. ápr. 22. 15:19
 19/28 anonim ***** válasza:
3%
Ezért vannak olyan qrva nagy előnyben még a részeg állat turisták is a magyar nőknél, mert sajnos Nagy-Britanniában, Németországban stb. a szociális segély is több mint Budapesten a VALÓDI átlagfizetés.
2023. ápr. 22. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha a saját fizeteserol beszél, amiből kijon, vagy épp amit be kell osztania, akkor oké. Hogy a másik mennyit keres, talán legyen az ő gondja :)
2023. ápr. 22. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!