Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság lehet még olyan nőt találni aki nem anyagias és nem kell eltartani?
Egyáltalán nem vágyok olyan életre amelyikben folyamatosan meg kell felelnek egy nő anyagi elvárásainak, és azért dolgozni, azért élni hogy egy nőnek megadjam az anyagiakat, csak azért mert nő. Akkor már inkább nem is kell párkapcsolat egyáltalán.
Csak olyan dolgokért szeretnék dolgozni, amire magamnak van szüksége egy viszonylag normális élethez. A felesleges pénzszórás se vonz, amit sok nő megkövetek.
Vannak még olyan nők akiknek nincs igényük a felesleges pénzszórásra, nem anyagiasak és nem várják el hogy egy férfi eltartsa? Úgy látom ez a típusú nő kihaló félben lévő állatfaj a mai világban.
Persze, hogy vannak, csak nem a netes párkeresőn, meg nem az éjszakai lebujokba..
Interneten se keres párt, hanem jellemzően őt szúrják ki.
Igen, vannak, de akkor te is vegyél le az igényeidből és az elvárásaidból. Ha egy bombanő tudna választani közted és egy olyan pasi mellett, akinek még pénze is van, akkor mégis miért pont téged választana?
Egyébként én sem, ahogyan sok más nő sem kizárólag arra megy rá, hogy majd egy pasi tartson el életem végéig (ezt elősködésnek hívják), hanem hogy legyen legalább annyira decens a fizetése, hogy ne sájnalja kifizetni a vacsorát, és ne legyen probléma megajándékozni egyszer-egyszer egy szép táskával, ékszerrel. Másrészt egy komoly kapcsolatban általában közös kassza van, tehát az már nemcsak a te pénzed, hanem a TI pénzetek.
Persze.
AMi azt illeti, én egyetlen eltartott nőt sem ismerek, pedig sokat ismerek:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!