Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasiként túltoltam a flörtöt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként túltoltam a flörtöt, hogy rázzam le a lányt?

Figyelt kérdés

Kicsit túltoltam, mire kiderült, hogy amúgy 5 éve van párja. Elis szállt minden esetlegesen szárba szökkenő vágyam iránta... kinek kell egy repedt sarkú? Kicsit kövér is...

Nadeee megmondtam neki, hogy én nem mászok bele ilyen dolgokba, meg különben is csak beszélgetés volt. Erre nemrég rámírt, hogy egy hete gondol erre...

Látom, hamár részemről nem szökkent szárba semmmi, akkor részéről meg igen, a hülyeség. Hogy vakarjam le?

2023. ápr. 18. 00:57
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Haver!'

Te mekkora bunkó vagy...

Volt már nőd valaha?

Am meg küld el neki ezt a kérdést, -nem lesz több gond vele.

2023. ápr. 18. 01:04
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Az ilyenekkel így is kell bánni:D
2023. ápr. 18. 05:17
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

Bunkó!

Mond meg Neki!

2023. ápr. 18. 05:49
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Példa azoknak, akiket iyen szar dumákkal hajtanak el, meg aggódnak, hogy félreértik a jeleket. "meg különben is csak beszélgetés volt".. közben meg bevallja, hogy túltolta a flörtöt. A flört szerelmi játék, NEM beszélgetés. Szóval, ha valaki ilyen változékony, akkor örüljetek, hogy nem is lett több
2023. ápr. 18. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Mondd el neki, hogy nem akarsz semmit. Ha tovább zaklat, letiltod.
2023. ápr. 18. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

"Kicsit kövér is..." ez valahogy nem zavart flört közben, most meg hirtelen igen?

Szerintem eleve oltári köcsögség 5 éves kapcsolat mellett elárulni a másikat, nem kell hitegetned magad, hogy "há amúgy se kell mer' kövér" ;)

2023. ápr. 18. 08:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Bunkó én? Miért? Azért mert tisztelem a másik párkapcsolatát?
2023. ápr. 18. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Nézzétek már meg hogy ír ez a hímr.banc, szándékosan provokatív, nyilvánvalóan nem történt ez meg vele, minek írogatok neki? Ezért csinálják ezt, mert ti meg adjátok alá a lovat.
2023. ápr. 18. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
A kövér nőket amúgy is koccolni kell.
2023. ápr. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!