Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyesen döntöttem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen döntöttem vagy túltoltam és én hibáztam?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt volt egy randink, ami után nem keresett többet,szó nélkül eltűnt. Majd úgy hozta az élet, hogy másfél hónappal ezelőtt újra felkeresett és 2.randit kért. Én belementem (igen, lehetett volna már ez intő jel). Azóta sok időt töltöttünk együtt, szex is volt, úgy tünt minden ok. Míg el nem utazott a haverjaival egy hétvégére. Itt ismét megszünt létezni, hiába írtam nem nézte meg csak pár nap múlva. Elmondtam a véleményem erről, azóta nem beszéltünk. Szerintetek is csak szórakozott? Vagy nekem kellett volna türelmesebbnek lennem és nem ennyire rágörcsölni, hogy mikor ír, csak sodródni az árral?
2023. ápr. 7. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, csak szórakozott.
2023. ápr. 7. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ürített egyet, oszt jó napot. Ennyire kellettél neki.
2023. ápr. 7. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez a pasi komolytalan számodra és túl könnyen adtad neki magad! Ebből semmi komoly nem várható, valószínűleg hülyére röhögte magát rajtad a haverokkal a hétvégén…

Nálam, ha az első randi után lelép szó nélkül, akkor keresztre feszítettem volna kb a második randi előtt, ha egyáltalán szóba állok vele….

2023. ápr. 7. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Potya punci mindig jó.

Ezt tartsd szem előtt. Ne légy felelőtlen, az eszedre hallgass ne a vágyra.

47F

2023. ápr. 7. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Én nem mentem volna vele második randira se, nemhogy megdugni.

Mit vártál? Szó nélkül eltűnt először, azt hitted, hogy azért, mert adtál neki nem teszi meg? Dehogynem!

2023. ápr. 7. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is max ugy indithatott volna csak ,ha porig vezekel meg eléri egyáltalán a bizalmam. Amire kivancsi lennék hogyan érné el miutan egy randi után otthagy.
2023. ápr. 7. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak megakart dugni.
2023. ápr. 7. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg 2.randon agyon szivattam volna. Hogy becsukom a szemem 3 ig számolok kinyitom és jé te még itt vagy?
2023. ápr. 7. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Aztán csukja be ő es szamoljon 3 ig;) de nagy lenne:D
2023. ápr. 7. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Te hibáztál, mert randiztál vele, sőt szexeltél vele. Nem ismered, csak tetszik és annak ellenére mégis odaadtad magad neki. Ő csak elfogadta, amit te készségesen felkínáltál. Melyik férfi állna ellen, hogyha kangörcsös, vagy bejövős neki a nő? De attól még nem biztos, a te esetedben fix, hogy többet nem szeretett volna még véletlenül se.
2023. ápr. 9. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!