Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor szolid jelzés, hogy túltoltam és lelépett mielőtt még tovább rombolom a hangulatot?
Neten beszélgettem egy nővel, viccesen megjegyeztem, hogy micsoda szemétség hogy van egy szexi profilképe és a profilja meg üres amire mosoly majd azt írja, hogy fura vagyok és küld egy képet a melléről. (A fura résznek már előtte megalapoztam kb. 2 órája beszélgettünk)
Utána kicsit zavarba jöttem, mert tényleg nem képekért akartam kuncsorogni és elkezdtem méretezni, hogy milyen kosár, meg hogy nem is tűnik ducinak(előtte írta hogy az) erre ő meg fogta magát és elköszönt, hogy álmos és ideje lenne lefeküdni.
Megírta, nem? Álmos, és hagyd békén lefeküdni.
Ennyi.
Amúgy nem egy igényes nő, aki meztelen fotókat küld a melléről.
Persze attól függ, hogy mit akarsz tőle, és ő tőled.
Egy igényes nő egy pronó oldalon mit csinál?
Oda szerintem azért jár az ember (nő/pasi) hogy legalább virtuálisan érezze, hogy akár lehetne is valami ha akarná. Hiánypótlás.
Hát de bazki, holnap reggel dolgozik gondolom.
Nem toltad túl, holnap folytasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!