Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány napon belül szokás jelentkezni első randi után?
Csütörtökön találkoztunk, a randi végén mondta, hogy reméli jól éreztem magam, én mondtam hogy igen. Ő nem jelezte hogy ő is. Nem beszéltünk újabb találkozóról sem.
Most két napos programja van vidéken, persze onnan is tudna írni... de eddig nem jelentkezett.
Szerintetek nekem kellett volna írnom, hogy köszönöm a találkozást jól éreztem magam? csak ezt már megbeszéltük élőben.
Hány napon belüli jelentkezés a normális a fiúk részéről?
Amikor én randiztam a párommal elsőnek akkor ő már utána egyből írt amikor elköszöntünk.
Viszont volt olyan randi is miután a srác nem írt nekem. Hát igen az nem is jött össze de nem is baj. Mindennek van oka:)
Ha a pasi nem keres, annak mindig oka van.
Ha arra vár, hogy te keresd, akkor vagy nyápic legényke, vagy el van telve magától.
Szerintem várj egy hetet max, aztán hagyd a fenébe. Nehogy már te kuncsorogj érte.
Sosem értettem miert kellene vârni napokat😕
Ha jó volt akkor beszélj vele. Ha nem akkor nem.
Mit kell ezen taktikázni?
Nem tudom, miféle előzmény volt, de hát vidékről miért ne lehetne írni, vagy telefonálni?
Mi hosszas levelezés után randiztumk először, ergo már az esti levelezés lelkesedtem, még ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!