Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki ha egy nő kezdeményez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

Volt párom még 2 év múlva is azon röhögött hogy én hivtam fel én szedtem fel őt.

Masik pasi meg ugy vette a kezdeményezésem mintha neki semmi nem kéne nyújtania nekem akkor is bejön, és sültgalambként kezelt hogy majd én lábtörlősködöm akkor végig meg én viszem moziba is meg én ugrok rá az ágyban is.teljesen elszállt magátol azt hitte vmi rajongója vagyok csupán mert pasi és f.rka van.

Megint mások szintén azt hiszik ha kezdeményezek hogy biztos az vagyok aki a kutyának se kéne, es már kapálóznom kell a pasik utan hogy vmelyik "busz" felvegyen végre.

Aztán vannak azok is akik a szia után várják hogy majd én kialakítom az egészet.

Aztán maradnak a mizu szinten végig. Szintén sültgalamb effekt mintha értem nem kéne tenni semmit mert a semmitől ugrok rá.

Én ezt már hanyagolom.

Olyan mintha csak a gyk-n lenne normalis ez a nő kezdeményez dolog az életben meg nem az.

2023. ápr. 16. 18:14
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

7. Ebben teljesen igazad van, örül a férfi ha kezdeményez nála a nő, aki neki is tetszik.

De akkor meg várjuk már meg hogy a pasi kezdeményezzen. Tehát miért kezdeményeznénk olyan pasival akről tudjuk hogy bejövünk neki?

2023. ápr. 16. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:
22%
11. Kaptál egy kis kostolót a férfi létből. Garantálom, hogy nőként jobbak az esélyeid kezdeményezésnél, mint egy férfinak. De élvezd csak a privilégiumodat, nem tehetsz róla, hogy megteheted :)
2023. ápr. 16. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2023. ápr. 16. 18:34
 15/26 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én nem vagyok kezdeményező fajta sohasem voltam és nem vagyok biztos benne hogy bejövök neki.. meg szerintem azt hiszi hogy utálom őt
2023. ápr. 16. 18:59
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem ciki, de Te ne kezdeményezz. Ha annyira bejönnél neki már lépett volna. 34 éves nő vagyok, nemrég szívtam meg ilyennel, soha többet.
2023. ápr. 16. 19:24
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
13 nem kaptam kóstolót aférfi létből. Ők kapnak belőlem mikor rájönnek arra, hogy tévhitben voltak attól, hogy én kezdeményeztem, csak mert én hagyom faképnél is az ilyeneket. Aztán jön a bamba kép mikor leesik nekik hogy ki vagyok. Mert nem egy lábtörlő aki majd a semmitől ráveti magát. Ha a sültgalambot várja csak mert én indítottam, én simán lépek is tovább. Aztán a döbbenet hogy hova lettem?
2023. ápr. 16. 21:16
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlen ciki, ha normális az illető pasi, de sajnos nekem is rossz tapasztalatom van ebben. Az én exem is azt várta, hogy tovább próbálkozzak, törjem magam. Mikor ott hagytam, hirtelen már jobban kellettem. Ez nem csak a kezdeményezés, hanem a rossz választás eredménye is, de többet nem tenném.
2023. ápr. 16. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

Nem ciki.

Személy szerint én örülnék ha valakinek bejövök. De ismeretlenül kicsit furcsállnám, főleg hogy nem láttam élőben se.

Ha látod, hogy viszonozza, de félénk, akkor érdemes lépni felé. Lehet neki hatalmas megkönnyebbülés lenne.

2023. ápr. 16. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Ciki, vagy nem ciki (milyen hülye szó ez), nekem is az a tapasztalatom, hogy nem érdemes, mert általában rosszul sül el. Eddig nem volt olyan férfi, aki ne kezdeményezett volna nálam, ha akart valamit. Hidd el, kezdeményeznek ők, ha kellesz nekik.
2023. ápr. 17. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!