Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményeznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek a férfiak nálam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem a dolgot, jó alakú, szép arcú nő vagyok a 30-as korosztályból. Olyan helyen dolgozom, ahol jönnek-mennek a külsős kollégák. Van egy kolléganőm, aki hasonló korú, kevésbé előnyös adottságokkal, szép arcú, de nagyon magas (180+) és elég duci is, mégis szinte az összes férfi udvarol neki, fb-on bejelölgetik, a telefonszámát próbálják megszerezni stb. Ez évek óta így megy. Engem meg jó ha évente egyszer megkörnyékez valaki. Nem értem. Mosolygós vagyok, nem megközelíthetetlen, annyira kirívóan se "jónő", hogy ne merjenek odajönni. Valaki érti ezt? :D Egyikünk se öltözködik kihívóan, tehát még ez se. Persze, van bennem irigység is, de inkább az, hogy én is szívesen ismerkednék, de semmi.

2023. ápr. 8. 08:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
Valami a személyiségeddel esetleg? Ha minden igaz amit írtál akkor másra nem tudok gondolni. Esetleg arra, hogy a kolléganőd kezdeményez jobban.
2023. ápr. 8. 08:38
 2/36 anonim ***** válasza:
83%

Ezt innen nem lehet megmondani.

Lehet a metakommunikációddal azt üzened, hogy Ne! Pl. Introvertált személyiség jobban meglátszik az emberen.

2023. ápr. 8. 08:41
 3/36 anonim ***** válasza:
89%
De majd most kapsz privátokat, az tuti.
2023. ápr. 8. 08:42
 4/36 anonim ***** válasza:
15%

Hol dolgozol? 😉😜

48+Ffi

2023. ápr. 8. 08:44
 5/36 anonim ***** válasza:
90%

Számomra is érthetetlen ez, nálam fordítva. 50 vagyok, anya, és férjes is. Van 7 szingli kolléganőm 35-42 között, mégis nekem "csapjak a szelet" a kollégák közül páran, persze gondolom nem komolyan, hanem viccesen, de akkor is.. En nem akarok ismerkedni. Nem is nézek ki jól. Kolléganők pedig szépek, csinosak, okosak.

Arra gondoltam, hogy valószínűleg azért lehet ez, mert én meg mindig humorizalok, és ezt szeretik.

2023. ápr. 8. 08:46
 6/36 anonim ***** válasza:
56%

Lehet hogy taszító vagy ellenszenves a kisugárzásod vagy viselkedésed. Vagy kedvestelen vagy. A pufi viszont kedves.

Én ilyen esetben kerülöm a szebb nőket is. Olyan nagyképűbb lenézőbb, ellenszenves.

2023. ápr. 8. 09:03
 7/36 anonim ***** válasza:
76%
Sokszor más tulajdonságok alapján tartunk vonzónak egy nőt, nem pedig azok alapján, amik alapján ti egymást és magatokat csinosnak látjátok. Azt mi is látjuk, hogy ha csinos valaki, azt is ha igényes, de ezek önmagukban nem keltenek vonzalmat.
2023. ápr. 8. 09:05
 8/36 A kérdező kommentje:

Az összes privát üzenetet köszönöm, de itt nem keresek társat, ne haragudjatok! Aki a kérdésre válaszolva írt, annak köszönöm!

Nem hiszem, hogy ellenszenves vagyok. Én vagyok az a típus, aki mellé mindig leülnek a buszon, akitől útbaigazítást kérnek, a szemeim mindig mosolyognak mások szerint.

Annyi, hogy én szőke hosszú hajú vagyok, a kolléganőm meg barna félhosszú hajú és barna szemű. Amúgy tényleg szép arca van, meleg tekintete, de én nőként pèldául nem tartom vonzónak a magas nőket, kivéve ha filigrán alkatúak, mert így túlsúlyosan olyan hegyomlás szerű a lány. 180+ cm és épp 100 kiló-ő szokta mondani, mert diétázik. De persze, ezt is értem, sokan szeretik a telt nőket. De akkor se értem ezt, na. 😀

2023. ápr. 8. 09:21
 9/36 A kérdező kommentje:

Nem kezdeményez a kolléganőm. De ha kedvesek hozzá, kerülgetik, akkor intenzív jeleket ad, hogy benne lenne, szóval elpirul, mindenen nevetgél, akár vicces, akár nem, csavargatja a haját, ilyesmi. De èn addig se jutok el, hogy ilyen jeleket leadhatnék, mert velem távolságtartóbbak a férfiak. Múltkor az egyik férfi engem győzködött, hogy adjam ki neki a nő telefonszámát. Ami még fura volt, hogy a férfi egy fejjel alacsonyabb minimum a nőnél, inkább hozzám illene, de úgy nézett rá, mint egy istennőre.

Lehet, hogy olyan az illata? Vagy ez hülyeség?

2023. ápr. 8. 09:26
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
Már bocsi, de valami kimarad a sztoriból. Melléd ülnek a buszon, útba igazítást kérnek, tehát ellenszenves nem vagy. Azt írtad, hogy szép az arcod, jó az alakod, a 30-as éveidben vagy. Minden adott, hogy le se lehessen vakarni rólad a férfiakat. Szóval valamit nem írtál még le.
2023. ápr. 8. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!