Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményeznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek a férfiak nálam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem a dolgot, jó alakú, szép arcú nő vagyok a 30-as korosztályból. Olyan helyen dolgozom, ahol jönnek-mennek a külsős kollégák. Van egy kolléganőm, aki hasonló korú, kevésbé előnyös adottságokkal, szép arcú, de nagyon magas (180+) és elég duci is, mégis szinte az összes férfi udvarol neki, fb-on bejelölgetik, a telefonszámát próbálják megszerezni stb. Ez évek óta így megy. Engem meg jó ha évente egyszer megkörnyékez valaki. Nem értem. Mosolygós vagyok, nem megközelíthetetlen, annyira kirívóan se "jónő", hogy ne merjenek odajönni. Valaki érti ezt? :D Egyikünk se öltözködik kihívóan, tehát még ez se. Persze, van bennem irigység is, de inkább az, hogy én is szívesen ismerkednék, de semmi.

2023. ápr. 8. 08:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
74%

Hát az illat az csak akkor lehet taszító, ha neked már olyan szagod van amit méterekkel arrébb is érezni, de gondolom ez nincs így.

Tényleg nem tudok másra gondolni, csak hogy valahogy a személyiséged, testbeszéded, stílusod nem jön be nekik.

2023. ápr. 8. 09:32
 12/36 A kérdező kommentje:

Tènyleg nem hagytam ki semmit, komolyan mondom. Egyébként, ha célirányosan keresek társat, interneten pl. akkor eddig minden férfi odáig volt, hogy "ilyen jó nők is vannak itt?" és sose volt elutasításban részem, de utálok már neten ismerkedni, bulizni meg nem járok. Olyan jó lenne, ha valakivel így egymásra kattannánk és hosszas szemezés, jelek, stb. után összejönnénk IRL. De tök esélytelen.

2023. ápr. 8. 09:35
 13/36 A kérdező kommentje:

Csak azért jutott eszembe az illat, mert volt olyan barátom, aki bizonyos illatú nőkhöz vonzódott. Mármint nem parfüm, hanem kifinomult volt a szaglása és egyfajta illat/feromon volt, amitől bármilyen volt a nő külseje, meg akarta szerezni.

2023. ápr. 8. 09:37
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Japersze van ilyen. De nekem az illat olyan dolog amit nem érzek, csak ha ölelési távolsagba kerülök a másikkal (lehet csak szar az orrom, nem tudom :D) és gondolom ti nem ölelkeztek minden potenciális pasijelölttel.
2023. ápr. 8. 09:40
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
A csinos nőket nem nagyon szokták élőben megkörnyékezni. Engem kondiból is a pasik először facen találnak be és rámírnak, élőben max. szórakozóhelyen jönnének oda hozzám, csak oda már rég nem járok. Munkahelyen se volt soha, hogy bepróbálkoztak volna. Pedig tényleg egész jó nő vagyok, Tinderen egy napot voltam 30-an írtak rám, és jó pasik.
2023. ápr. 8. 09:41
 16/36 A kérdező kommentje:

Neeem, persze hogy nem. :) Az illető barátom azt állította, hogy méterekről kiszúrja azt az illatot. A feleségét is így ismerte meg, elment mellette, megérezte az illatot és ment utána.

Elkanyarodtam. Szóval, nem kerülünk testi kontaktusba a férfiakkal. Legalábbis én ugye nem. :D A kolléganőmet azért gyakran megérintik /vállát, karját kvázi véletlen/ vagy úgy adnak át csomagot, hogy összeérjen a kezük. Velem nincs ilyen.

2023. ápr. 8. 09:44
 17/36 A kérdező kommentje:

De te egyébként kedves, mosolygós, közvetlen vagy? Én most nem járok terembe épp, de régen a Gilda termeiben volt, hogy nézegetett egy-két pasi, de igazából ott se kezdeményezett senki.

2023. ápr. 8. 09:46
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
#17 igen, mindig mondják, hogy jó a humorom meg szeretek beszélgetni is a többiekkel. Mármint munkahelyen. De ott amúgy egyik pasi sem volt az esetem, szóval szerintem érezték, hogy felesleges bepróbálkozniuk🤣
2023. ápr. 8. 09:52
 19/36 anonim ***** válasza:
27%
Kifogások... Valszeg nem nézel ki elég jól és a személyiséged se vonzó. Ha meg annyira akarnál ismerkedni, akkor a netes ismerkedést se utasítanád el. Úgyhogy ez ilyen tipikus rinyálás a részedről.
2023. ápr. 8. 09:56
 20/36 anonim ***** válasza:
39%

Az egy dolog, hogy te milyennek látod magad, az meg a másik, mások hogyan.

Többnyire az öntelt, egoista emberek nem képesek észrevenni a saját hibáikat, ha meg valaki rávilágít, megy a hiszti.

2023. ápr. 8. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!