Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek a férfiak nálam?
"30-as korosztályból"
Ezert.... Lezakkant az SMV :)
38F incel
Én férfiként az illatot kizárnám. Egyrészt csak viszonylag közeli kontaktus esetén érezhető, másrészt mindenkinek más tetszik, harmadrészt a legtöbb parfümillattal a férfiaknak nincs problémája, nagyon bele kéne ahhoz nyúlni, hogy valami senkinek se tetszen.
A természetes illat az lehet vonzó - nekem pl. volt egy lány, akinek kifejezetten vonzódtam a természetes bőrillatához. De ez szintén csak nagyon közeli érintkezés esetén derül ki, és nem valószínű, hogy a férfiak akár kimutatható hányada is ez alapján szelektálna.
Az, hogy a kondiban megnéznek, de nem jönnek oda hozzád, normálisnak tehető. A lányok szép alakját természetesen észrevesszük, de alapvetően mindenki edzeni jár oda, a konditerem nem a legjobb hely az ismerkedésre. (Nem kizárt ott sem természetesen.)
A humorod rendben van? Szoktál néha viccelődni, vagy jól fogadni a poénkodást? Nem vagy "harapós", akihez félnek odafordulni, mert könnyen begurul? (Mondjuk írtad, hogy kedves vagy, szóval gondolom, nem...) Az öltözködésed nem különc?
Sajnos így látatlanban tényleg nehéz megmondani.
Nem különc az öltözékem, mondjuk szoknyát ritkán hordok, de a kolléganőm is.
Humor terén jól vagyok eleresztve, de ez nem derül ki egy gyors üdvözlés "itt írd alá, tessék itt egy másik cím, köszi a gyorsaságot" egy-két perces kommunikációból. Ha meg elkezdek kokettálni, humorizálva, akkor már én kezdeményezek. Még nem próbáltam kezdeményezni nagyon.
Ennek sok oka lehet.
Ha szigorúan a szexualitás oldaláról nézem:
Lehet, hogy a másik csajnak dinnyényi cickói vannak, ami sok férfinak sokkal erősebb inger, mint az n+1. "csinos vagyok, néha edzek is, adok is magamra bla-bla" típusú csaj, akikből napi 200-at lát az ember... Ha még szép arca is van és nem reng rajta a háj (azért ne felejtsük el, hogy a 100kg 180+ cm-hez társul, nem 160-hoz), akkor sokkal jobban beindul a fantázia, mint a "vékony, de semmi extra" típustól. Írom ezeket úgy, hogy nincs hájfétisem és mindig vékony barátnőm volt.
Kisugárzás szempontjából:
Belső szempontokat nem írok, mert ugyebár ahhoz kell valamennyi ismertség, ezért kezdetben csak a kisugárzás ítélhető meg. Ebből a szempontból a vidám, humoros, élettel teli a nyerő (röviden: aki mindig mosolyog). A skála másik végén áll a búvalb...ott, savanyú, flegma/beképzelt. Nekem is van a tágabb ismerősi körömben olyan 30 éves csaj, aki külsőre nagyon szép, de iszonyú resting b.tch feje van, mindig úgy néz, mintha egy darab x@r lenne a szájában. Amikor pedig beszélni próbálnak vele, akkor jönnek az unott, 2-3 szavas válaszok. Évek óta nincs senkije, sőt abban sem vagyok biztos, hogy volt-e valaha komoly kapcsolata. Iszonyú unszimpatikus kisugárzása van, a szép külső ellenére. Akár ő is kiírhatta volna ezt a kérdést...
26
Ilyen irritáló, tenyérbemaszó stílussal hogyan lehet létezni, jesszusom. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!