Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a férfiak belekén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a férfiak belekényszerítve a társkeresésben abba, hogy megszégyenüljenek a kezdeményezés miatt?

Figyelt kérdés

Ugye a férfiaknak kell kezdeményezni a nőkkel egy kapcsolatot.

Ha nem kezdeményez egy férfi egyedül marad, lehet akármilyen jó a többi tulajdonsága.

Na most azt nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem.

Ha pl. nem tetszem neki akkor ez mindenképpen kiderül és megalázhat. Elpletykálja mindenkinek, hogy mekkora lúzer volt a férfi, hogy bepróbálkozott nála. Így másoknak sem fog kelleni az a férfi, hiszen ha már a Kata elutasította akkor már a Briginek sem kell, az Annának sem, stb.

Hogyan lehet megoldani ezt a paradoxont?

Miért mondják, hogy egyenlőség van mikor a nők nincsenek ilyen negatív paradoxonnak kitéve?

Nekik csak válogatni kell a jelentkezők közül, soha nem kell színt vallaniuk előre.

2023. márc. 2. 20:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%

Legyen a férfi okos. Tiszában a saját típusával ; anyagiak, külső stb és ha ezt szem előtt tartva ismerkedik akkor mondjuk 5 nőből 1 biztosan össze jönne vele.

De ha nem fogja ezt fel és tegyük fel 300 nettóval próbálkozik egy ügyvéd nőnél. Vagy ô maga egy 175 cm 110 kilós dagadt férfi de neki csak 170/50 kilós nő kell…. Úgy abban az esetekben 100 kezdeményezésből 100 nál lesz elutasítva (és lehet megalázva is)

2023. márc. 2. 20:13
 2/25 anonim ***** válasza:
78%

"Na most azt nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem."

Ez a férfiak nagy tévedése, ezért ban a sok pofára esés. Mi nők igenis "tudatjuk" kívánjuk e a közeledést, csak ti nem akarjátok tudomásul venni az elutasító magatartást. Pl. ha tudomást sem veszek rólad pedig nap nap után összefutunk az NEM. Ha mindig megnézllek akkor várok valamit, veheted IGENnek. Ha bámulsz és én rád nézed üres tekintettel az NEM. Ha bámulsz és én elmosolyodok az IGEN. Ti ezeket mind leszarjátok és derült égből próbáékoztok vagy éppen a kifejezett elutasító magatartás ellenére is megteszitek.

Annyit tudok a mentségetekre elfogadni, hogy amikor itt is ilyeneken vacillál valaki a tömeg rögtön elkezdi uszítani szegény nőre, hogy igeeeen mozdulj rá, nekem is így lett bnőm, persze ezt kell tenni, menj oda különben sosem tudod meg... Idióták. Ti megszintén mert hallgattok rájuk.

2023. márc. 2. 20:16
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

Hát ja tisztában kellene lenni azzal, hogy ki hasonló kaliberű, aztán nem árt úgy bepróbálkozni, hogy nem csinálsz magadból hülyét.

Egyébként az nem igaz, hogy törvényszerű a férfinak kezdeményezni, mert a mai világban nők simán megteszik.

És az sem biztos még egy kicsit sem, hogy attól, hogy Katának nem tetszel nem fogsz Briginek...

2023. márc. 2. 20:17
 4/25 Mathus ***** válasza:
61%

#1: az elvárásokra van egy jó történetem. tegnap néztem egy USA podcastet, instás csajok dumáltak vmi Sebestyén Balázs szerű arccal. a csajoktól kérdezték, hogy milyen pasit akarnak és "Balázs" kikereste nekik az ottani statisztikai hivatal adatbázisából, hogy mennyi ilyen ember van az USA-ban (testmagasság/eü állapot/életkor/kereset/családi állapot szűréssel). az egy dolog, hogy az átlagbért nem találták el (10x többre tippeltek), meg az átlag testmagasságot, de a keresésre kijött hogy 2500 olyan ember van az USA-ban, ami nekik KELL.

és ugyanez itt, van egy késő negyvenes barátnőm, aki szerint nincsenek "normális" pasik, ezért neki megnéztem a (..) adatokat, és a matek az itt is matek. egyedülálló, van munkája, medián felsőt keresi, 45-50 éves, egyedül lakik a saját lakásában. egy busznyi ilyen fickó volt abban a városban (akiknek még ő is kellene, hogy tessen). a poén persze az, hogy ő sem hozza azokat az atribútumokat amit minimumként(sic!) elvár.

2023. márc. 2. 20:22
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell! Amúgy a nők is szoktak. És nem a semmiből kell előhozni a témát, hanem spontán alakul ki. Akkor hívd randira a lányt, ha már biztos vagy benne, hogy igent mond.
2023. márc. 2. 20:26
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak fogadd el, vagy megalázkodsz(kezdeményezel) és várod azt az egy sokkal jobb nő pozitív válaszát vagy lejjebb adod és a kevésbé vonzó nők közül kapsz több pozitív választ.

Ha évekig nem kezdeményezett nálad nő, akkor valószínűleg már nem is fog!

Sajnálatos amikor valakinek kevesebb esélye van mint másnak, de ilyen a világ.

Nekem is voltak rossz élményeim, de egy csajjal is beérem aki hosszútávra tervez velem és kölcsönös vonzalom alapján vagyunk együtt.

2023. márc. 2. 20:39
 7/25 anonim ***** válasza:
38%
Ezek az őszeesküvés elméletek is...
2023. márc. 2. 20:40
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nincsenek belekényszerítve. Nem minden nő olyan gonosz, hogy kiröhögje azt a férfit, aki mer kezdeményezni.
2023. márc. 2. 20:43
 9/25 anonim ***** válasza:
58%

"kikereste nekik az ottani statisztikai hivatal adatbázisából, hogy mennyi ilyen ember van az USA-ban"

Aham. És mind megfelelő is ugye? Mert csak a magasság számít és azok az adatok, amelyek benne vannak egy országos adatbázisban. :D LOL

2023. márc. 2. 20:51
 10/25 anonim ***** válasza:
83%

"Na most azt nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem."

Mucuka, nem ezzel kell indítani, hanem először csak beszélgetsz vele, és ha van közös szimpátia, akkor lehet tovább lépni. Az a baj veletek, hogy teljesen szociális analfabéták vagytok.

Ha nincs önbizalmad és nem bírod a visszautasítást, akkor ne menj oda hót idegen nőkhöz rögtön azzal indítva, hogy te akarsz tőlük valamit.

2023. márc. 2. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!