Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a férfiak belekényszerítve a társkeresésben abba, hogy megszégyenüljenek a kezdeményezés miatt?
Ugye a férfiaknak kell kezdeményezni a nőkkel egy kapcsolatot.
Ha nem kezdeményez egy férfi egyedül marad, lehet akármilyen jó a többi tulajdonsága.
Na most azt nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem.
Ha pl. nem tetszem neki akkor ez mindenképpen kiderül és megalázhat. Elpletykálja mindenkinek, hogy mekkora lúzer volt a férfi, hogy bepróbálkozott nála. Így másoknak sem fog kelleni az a férfi, hiszen ha már a Kata elutasította akkor már a Briginek sem kell, az Annának sem, stb.
Hogyan lehet megoldani ezt a paradoxont?
Miért mondják, hogy egyenlőség van mikor a nők nincsenek ilyen negatív paradoxonnak kitéve?
Nekik csak válogatni kell a jelentkezők közül, soha nem kell színt vallaniuk előre.
"nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem."
De. De igen, lehet. Ha ilyen szinten nem tudsz olvasni a jelekből és esőember módjára erőlteted rá magad nőkre, akik totál semmi jelét nem adtàk, hogy kíváncsiak rád, akkor itt biza nálad van a bibi.
"nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem."
Mondjuk, kezd azzal, hogy nem mész oda a vonaton olyan lányhoz aki könyvet olvas, füldugó van a fülében és egész úton még csak feléd se nézett.
Ezzel a gyászkeret kérdéssel utoljára a 13 éves énem tudott volna azonosulni.. "juuj, mi lesz, ha elmondom a Kingának, hogy tetszik és továbbadja az Éviéknek.. mennyire ciki már, hogy tetszik valaki, életem megaláztatása lesz, ha nem viszonozza"
Szánalmas vagy ember, neked tényleg kár a csajozást erőltetni.
Nem értem mit piccsogtok a kezdeményezésen mint a kislányok. Annó hálózatszerelő koromban, mikor még sok emberrel találkoztam naponta, flörtöltem a 19-éves gyakornoklánytól kezdve a büféscsajon át a főnökségig minden nővel szinte.
Nagyrészéből természetesen semmi nem lett, de havi 1-2 alkalommal eljutottunk a talajtornáig, pedig nem vagyok egy bredpit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!