Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a férfiak belekén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a férfiak belekényszerítve a társkeresésben abba, hogy megszégyenüljenek a kezdeményezés miatt?

Figyelt kérdés

Ugye a férfiaknak kell kezdeményezni a nőkkel egy kapcsolatot.

Ha nem kezdeményez egy férfi egyedül marad, lehet akármilyen jó a többi tulajdonsága.

Na most azt nem lehet előre tudni, hogyha tetszik nekem egy nő, hogy ha kezdeményezek nála akkor pozitív lesz a fogadtatás vagy nem.

Ha pl. nem tetszem neki akkor ez mindenképpen kiderül és megalázhat. Elpletykálja mindenkinek, hogy mekkora lúzer volt a férfi, hogy bepróbálkozott nála. Így másoknak sem fog kelleni az a férfi, hiszen ha már a Kata elutasította akkor már a Briginek sem kell, az Annának sem, stb.

Hogyan lehet megoldani ezt a paradoxont?

Miért mondják, hogy egyenlőség van mikor a nők nincsenek ilyen negatív paradoxonnak kitéve?

Nekik csak válogatni kell a jelentkezők közül, soha nem kell színt vallaniuk előre.

2023. márc. 2. 20:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

"Elpletykálja mindenkinek, hogy mekkora lúzer volt a férfi, hogy bepróbálkozott nála."

??????

Ember, ezt csak ti képzelitek be. Hát persze, még Facebookra is kiírja, hogy Kovács Jani bepróbálkozott nála, hadd tudja meg mindenki, ugye?

Max. 16-17 éves tinilányok pletyiznek egymás között ilyenről, amúgy a nők ezzel nem foglalkoznak annyit, mint ti. Nem súgnak össze a hátatok mögött, meg nem ti vagytok a téma, max. a legjobb barátnőjüknek megemlítik, aztán ennyi, nem foglalkozunk veletek, mert nem érdekeltek, ez az igazság.

2023. márc. 2. 21:00
 12/25 A kérdező kommentje:
Dehogynem, sok 30-as nőnek nincs más témája. Hallottam őket, ilyeneken röhögnek, pletykálkodnak, hogy milyen barom volt valaki aki bepróbálkozott, mert nem volt elég izmos vagy gazdag.
2023. márc. 2. 21:07
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nem tudom, milyen proli körökben mozoghatsz akkor, mert nekem 30 évesen nincs ilyenhez szerencsém.
2023. márc. 2. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

" mert nem volt elég izmos vagy gazdag."

De ugye te csinos, szép lánynál próbálkoztál :D

2023. márc. 2. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

11. A több mint 250 ezer tagú Asszonysutyorgó FB csoport tele van ilyen témákkal. Sokszor képernyő képeket is raknak fel arról, hogy ki hogyan próbálkozott be náluk, és a nevek/profilképek sincsenek mindig kitakarva.

Ebben a csoportban minden korosztály megtalálható...csak gondolj bele, ennyi nőből biztos, hogy van olyan, aki az ismerősöd ismerőse. Simán leégethetnek.

2023. márc. 2. 21:20
 16/25 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a nőknek minden bepróbálkozás gáz? Miért gáz ha valaki nem tetszik neked de bepróbálkozik? Ez a férfiak dolga! Ez olyan mintha a nőket ócsárolnám csak mert gyengébbek fizikailag.
2023. márc. 2. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom, mint írtam, én nem olyan proli körökben mozgok, hogy Asszonysutyorgót olvasgassak, lehet van benne ilyen, passz. Nálunk ez max. tiniként volt téma.
2023. márc. 2. 21:23
 18/25 Mathus ***** válasza:
73%

#9: Balázs2.0 megkérdezte a csajokat, hogy mi a MINIMUM feltétel, amivel már elképzelhető számukra egy hosszú távú kapcsolat. Megadtak 6 minimumfeltételt és ezt dobta ki a gép.

Próbáld ki, keress egy ingatlanközvetítői adatbázisban, adj meg min-max árat, meg még 4-5 dolgot, és tíznél kevesebb találatod lesz. Ugyanez van a társkeresésben (találásban). Ott láttam sikeres kapcsolatokat, ahol a népek a "láthatáron túl" is keresgéltek.

2023. márc. 2. 22:00
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk 20-30 evesen meg mindig tobb eselyed van egy nonel mint 40+ evesen.. ha hagyod elmenni az eveket akkor a csalodas lesz a legkevesebb amit erezni fogsz, mert az uresegnel nincs rosszabb.
2023. márc. 2. 22:31
 20/25 anonim ***** válasza:
41%

19.

Ha sz*rba sem néznek a nők, akkor teljesen mindegy hány éves vagy.

Én hiába próbálkozom, és nem "hagyom elmenni az éveket", ha esély sincsen, sokra nem megyek vele.

2023. márc. 2. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!