Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdeményezhetek egy férfi kollégámnál? 32N
Öltözz kicsit kihívóbban!
Kínáld meg kávéval!
Kérdezd meg, hogy hozzál-e neki valamit a büféből.
Véletlenül érkezz vele együtt a munkahelyre.
Véletlenül vele együtt indulj haza, ha úgy adódik, akkor kérdezd meg, hogy nincs-e kedve egy italhoz az útba eső kávézóban!
Véletlenül találkozz vele munkaidőn túl is, esetleg a lakása közelében!
Amikor összefuttok a folyosón, mondd azt neki:
Képzeld, az előbb úgy megijedtem, hogy még most is hevesen dobog a szívem - nézd csak.
És húzd oda a kezét a bal melledre.
Én nálad is fiatalabb vagyok egy pár évvel kedves kérdező, de én is introvertált vagyok.
Számomra biztos “segítség” lenne ha kezdeményeznél. Nem kellene szerelmet vallani, csak egy kisebb program szervezése a munkán kívül (pl.: mozifilm + séta, vacsora), amiből megértem hogy szeretnél velem kicsit több időt tölteni.
Ezt magamról írom (de lehet ő is így gondolkozik):
Ha kettesben megyünk akkor az jelzés, ha jön barátnő, tesó,…is jön az is, csak másra…
+ Legyél vele (és más introvertált emberekkel) türelmes, lehet többet kell kezdeményezned, mert ő nem mászik rád vagy mondani kell hogy kérsz egy csókot, de cserébe nem kell aggódnod hogy mással szoba állnánk.
Szerintem az még simán beleférne,ha elhívnád kávézni,mondjuk csak melóban,beszélgetnétek kicsit, aztán utána célozhatnál neki munkahelyen kívüli édes kettes programra is.
Ha ez kevés neki,akkor sajnos balf...sz.
Munkahelyen a férfiak nem nagyon mernek kezdeményezni, csak ha nagyon egyértelmű jelét adja a kolléganő, hogy ő is benne lenne.
Ha bármi félreértés van akkor könnyen HR-es ügy és kirúgás lehet a dolog vége.
Ha akarsz valamit akkor neked kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!