Egy férfi képes úgy beleszeretni egy nőbe, hogy csak telefonon beszélgetett eddig vele és csak képet/videót látott a nőről???
Figyelt kérdés
mondjuk én nőként férfibe így simán, de fordított esetben mi a helyzet??2023. febr. 27. 11:37
1/16 anonim válasza:
Szerintem képes! Főleg ha azt tapasztalja, hogy te neked is szimpatikus ő és bíztatod is!
2023. febr. 27. 11:42
2/16 anonim válasza:
Igen is, meg nem is.
Nyilván, aki már volt ilyen online "kapcsolatban", az tudja, hogy kialakulnak érzelmek. De hogy ez mennyire valós, az csak a személyes találkozások után derül ki.
2023. febr. 27. 11:44
3/16 anonim válasza:
igen lehet, de az első találkozáskor ki is lehet ábrándulni
2023. febr. 27. 12:02
4/16 anonim válasza:
Magamról tudom hogy nem, én a személyesseg híve vagyok inkább. Viszontismerek olyat aki meg akár írás alapján is bele tud szeretni a másikba.
2023. febr. 27. 12:30
5/16 anonim válasza:
Képes igen. Én így is jártam. 36F
2023. febr. 27. 12:58
6/16 anonim válasza:
Szeretni még nem szerettem így bele senkibe, viszont erős érzelmi kötődések már alakultak így ki nők iránt. Éppen ezért esik olyan rosszul, amikor váratlanul és mindenféle magyarázat nélkül eltűnik a másik.
2023. febr. 27. 13:00
7/16 anonim válasza:
Csak nők képesek ilyenre, ismertem ilyet.
2023. febr. 27. 13:03
8/16 anonim válasza:
Nálunk kb ez történt oda-vissza ,társkeresőn ismerkedünk meg 5 hónapon át csak beszélgettünk amilyen felületen csak tudtunk ,naponta többször is ,nehéz volt találkozót össze egyeztetnünk ,idén leszünk 10 éve együtt ,és 7 éve házasok 2 közös gyerekkel
32/Nő
2023. febr. 27. 13:12
9/16 anonim válasza:
A világirodalom tele van ilyen levelezős távkapcsolatok művészi megfogalmazásával. Arról nincs tudomásom, hogy a tényleges személyes találkozás mennyit változtatott a levelezés által felkeltett ill. kialakult érzelmeket illetően.
2023. febr. 27. 14:01
10/16 anonim válasza:
Én férfi vagyok és ha fotón látok egy nőt, akinek kedves, szimpatikus az arca és írunk, beszélgetünk, én képes vagyok belészeretni. Élő is fordult már ilyen velem.
2023. febr. 27. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!