Egy férfi képes úgy beleszeretni egy nőbe, hogy csak telefonon beszélgetett eddig vele és csak képet/videót látott a nőről???
sajnos, bárki képes beleszeretni bárkibe még akkor is ha nem ismeri nem látott róla képet stb, egy gondolat és idealizált álomkép jelenik meg róla és ha csak beszélgetnek ezt a képet tovább és tovább építgetni. De sajnos ez csak egy illuzió mivel csak azt látja amit a másik mutat magából, és hát persze h ez nem a rossz oldala lesz feltétlen. Mert ha bár lehet hogy nagyon magas valóság tartalma van a dolognak, azért nem feltétlenül igaz is. Hiszen amiket mondd magáról lehet h a multban így voltak, vagy kiszinezett valóság/elferdített dolgok.
Lásd az edzek mindennap (lejárok dumálni a pultos csajjal),
néha szoktam főzni (évente 1x),
nem vagyok depressziós (az eggyütes, és nem a betegség),
nem beszélek mással (per pillanat mert a te ablakodban vagyok),
csak néhány kapcsim volt (az elmult héten),
majd keresünk megoldást a problémánkra ( arra h hogy nekem jobb legyen),
túl vagyok az exemen ( de hogy melyikről az nem a te dolgod),
és a többi és a többi. Félre értés ne essék nem mindenki notorius hazudozo/manipulator/narcisztikus szemétláda de az esetek nagy többségében inkább pofára esés a vége mint sem egy happy end ahol a két fél találkozik imádják egymást és összekötik az életüket amíg tart. Ezeket látni itt ott online, a túl végletet meg itt gyk-n ebben v abban a csoportban.
Persze, velem is előfordult régebben. Fiatal és naív voltam még akkor. :D
35/F
Több kell ahhoz hogy szerelembe essek. Azért mert látok pár szép képet egy nőről, meg váltunk telefonon, esetleg videohívásban pár szót még nem leszek szerelmes. Aztán ha meglátom élőben szaladok vissza a vasútállomásra és menekülök haza.
Egy kép és pár szó még nem minden. Élőben kell meglennie a kémiának, nem interneten keresztül.
ezért is felszínesek sokan, főleg a női oldal, hogy egy képről már megérzi ha nem szimpatikus a másik. Nem téged kereslek, nem vagy az esetem, nem érzek semmit.
Komolyan, egy vadidegen ember iránt akit még életemben nem láttam mit kéne éreznem? Miből szűrjem le ha még nem találkoztunk személyesen hogy egyáltalán szimpatikus e nekem? Nem kell nagy elvárásoknak megfelelni, de az alap szint amit elvárnék sokszor még azt sem kapom meg.
A telefonon való beszélgetéskor az ember személyére valamilyen szinten rá látsz (megismerheted).
A fotó/videó meg erősítheti a vonzalmat.
- VÁLASZ : igen, bele lehet szeretni (az együttélés az már más tészta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!