Beleszerettem egy pszichopata férfiba.hogyan tudnám vele megszakítani a kapcsolatot és elfelejteni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 18:11
1/22 anonim válasza:
Az, hogy pszichopata pontosan miben jelenik meg??
2/22 A kérdező kommentje:
Amiket megígér,sokszor nem tartja be.nehézkes vele a kommunikáció,sokszor unatkozik,nem tudja magát lefoglalni.elképesztően önző,nem mutatja ki az érzelmeit.nem attól félek hogy bánt.hanem hogy nem tud szeretni..és így nem halad a kapcsolat semerre.
2022. nov. 23. 18:43
3/22 anonim válasza:
Ez nem pszichopata, hanem egy kretén.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát az is lehet:)de nem tudok túllépni rajta..
2022. nov. 23. 19:11
5/22 anonim válasza:
De hogy a fenébe lehet szeretni valakit, akit mélyen megvetsz, csak kárt okoz neked?
6/22 anonim válasza:
Törlöd, tiltod, koncentrálsz magadra, a jövőre nélküle. Nem pszichopata, csak nem érdekled.
7/22 anonim válasza:
Azzal a kérdéssel érdemes először is foglalkozni, hogy miért vonzódsz az ilyenekhez? Mazochizmus? Ameddig nem oldod fel magadban azt a traumát, ami miatt ilyen férfiakat keresel magadhoz, addig egy ördögi körben vagy (értsd, szakítottal vele, de ismét összejöttél egy hasonló kretén pszichopatával).
Érdemes egy terapeutával átdolgozni mindezt. Sok sikert!
8/22 anonim válasza:
Amúgy ha tényleg komolyan gondolod a szakítást, akkor az legyen szerintem egy nagyon radikális lépés: megszakítod vele a kapcsolatot és soha többé nem nézel vissza.
9/22 A kérdező kommentje:
Amúgy igen,már nem ő az első ilyen típusú férfi az életemben,se nem a második.talán megérzik h naiv vagyok,szeretetre vágyom ugyanakkor segítőkész,alapvetően kedves ember vagyok...
2022. nov. 23. 20:19
10/22 anonim válasza:
Kérdező, tudod hogy mennyire értékelné és szeretné benned ezeket egy normális férfi? Hidd el, hogy szerethető vagy. Őket pedig úgy sem fogod tudni megváltoztatni, hagyd a pszichopatákat és a kreténeket a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!