A kedvenc zenéid alapján te pszichopata vagy?
A New York-i Egyetem kutatói ...a tesztek alapján bizonyítottan pszichopaták, azoknak a 🔷Lose Yourself volt a kedvenc daluk Eminemtől. A második a pszichopaták által különösen kedvelt dal a 🔷No Diggity volt.
Mely dal az, amely a leginkább ártatlan?
A pszichopaták kifejezetten utálták 🔷Sia Titanium című dalát!
Ott külön ki is van emelve három szám. Ha az első kettőt szereted és a harmadikat nem, akkor jó eséllyel pszichopata vagy. Állítja a kutatócsoport. Nyilván ennek az ellenkezője alapján az eredmény az hogy egészséges vagy
Én pl Eminem számait utálom és az első kettőt is, de a SIA számíi bejönnek és az is ami ott van, tehát én egészséges elméjű vagyok
"Ha az első kettőt szereted és a harmadikat nem, akkor jó eséllyel pszichopata vagy. Állítja a kutatócsoport. Nyilván ennek az ellenkezője alapján az eredmény az hogy egészséges vagy"
Hát azért ez nem így működik szerintem :D
Quimbyt hallgatok, Vad Fruttikat és főleg Hiperkarmát. Nem tudom,hogy emiatt miért lennék az.
39/nő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!