A kedvenc zenéid alapján te pszichopata vagy?
A New York-i Egyetem kutatói ...a tesztek alapján bizonyítottan pszichopaták, azoknak a 🔷Lose Yourself volt a kedvenc daluk Eminemtől. A második a pszichopaták által különösen kedvelt dal a 🔷No Diggity volt.
Mely dal az, amely a leginkább ártatlan?
A pszichopaták kifejezetten utálták 🔷Sia Titanium című dalát!
11, Attól függ mi a dal szövege meg hogy te úgy hallgatod, hogy érted-e, mert akkor a szövegre figyelsz. Ha a szöveg pszichopata mint pl Marlin Mansoné, sátánizmus meg negatív érzelmek vannak benne piedesztára emelve akkor igen
Ha viszont csak a zene miatt hallgatod, annak ritmusa miatt akkor viszont nem
Nos, én akkor jó eséllyel pszichopata lennék, olvastam ezt a tanulmányt én is.😂 Nem ezek a kedvenc számaim, de kamaszkori emlékek, bandázások miatt kedvelem, szoktam hallgatni az első kettőt, értem, érzem a szövegét.
A rock a fő zenei műfaj, amit szeretek, bluest, countryt, rockabillyt szoktam hallgatni.
Egyébként nem meghatározott szorongással, pánikzavarral, illetve borderline jegyekkel diagnosztizáltak,kezelnek. Van baj a fejemben, de szerencsére nem vagyok pszicho, sem szociopata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!