A nők miért gondolják így?
Kifejezetten társkereső oldalon (pl.: randivonal.hu) társat keresve nem egyszer futottam már abba a visszautasítás formába, h a hölgy a randi végén a barátságát ajánlotta fel, mert hogy én egy nagyon aranyos és kedves srác vagyok és értékes férfi ember szerinte, de kapcsolatot nem tud elképzelni velem.
Miért gondoljátok azt, kedves nők, h valakinek elég a barátságotok, ha titeket akart mindenestül társnak, szeretőnek, szerelemnek (a barátságon túl) maga mellé? Könnyebb így lerázni a férfiembert, vagy hogy így majd kevésbé fáj a másik félnek, ezért csináljátok így?
Azért közöljük így, mert egyszerűen máshogy nem lehet. Ha őszintén elmondod neki, h bocs ez nem fog köztünk működni, akkor jönnek a hlye kérdések. Ha elmondod a miértjét a dolognak, akkor te egy utolsó qvának vagy titulálva.
Azt sem értem, miért kell ilyen drámaian venni egy visszautasítást, amikor tök logikus. 2 random ember találkozik, mennyi az esélye annak, hogy vmi lesz a dologból? Főleg, hogy rengeteg tényezőből áll már csak egy aktus létrejötte is.
Meg a másik, pár levélváltás meg 1-2 randi után már nehogy én legyek a világa, ez számomra taszító.
"a barátságát ajánlotta fel, mert hogy én egy nagyon aranyos és kedves srác vagyok és értékes férfi ember szerinte"
Ezen kivül milyen magyarázatot akarsz? Nagy részük konkrétan hányni tud ettől a tipustól, csak azért mondják, hogy erre vágynak, mert ez a sablon, ez hangzik jól, ettől ártatlannak tűnnek és könnyű elvegyülni. Közben meg itt nyivákolnak, hogy az agressziv, bántalmazó, alkesz mellett milyen rossz a kapcsolat XD
Ahogy előttem is írták sokan, azért kerül ilyen körítés mögé a visszatasítás üzenete, nehogy megbántsanak téged. Persze tudják, hogy így is bántó, de nem annyira mintha az arcodba mondanák az igazságot.
Mondjuk én egyszer azért vetettem véget pár találkozó után a dolognak, mert kiderült mást akarunk a jövőtől.. Ő apuka szeretett volna lenni pár éven belül én pedig még élni akartam az életem, mivel még csak 20 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!