A nők miért gondolják így?
Kifejezetten társkereső oldalon (pl.: randivonal.hu) társat keresve nem egyszer futottam már abba a visszautasítás formába, h a hölgy a randi végén a barátságát ajánlotta fel, mert hogy én egy nagyon aranyos és kedves srác vagyok és értékes férfi ember szerinte, de kapcsolatot nem tud elképzelni velem.
Miért gondoljátok azt, kedves nők, h valakinek elég a barátságotok, ha titeket akart mindenestül társnak, szeretőnek, szerelemnek (a barátságon túl) maga mellé? Könnyebb így lerázni a férfiembert, vagy hogy így majd kevésbé fáj a másik félnek, ezért csináljátok így?
Ami a nők tesznek, mondanak párkeresés témában, az mindig le kell fordítani magyarra. Azért mondják ezt, mert nem vagy a szemükben egy Tesztoszteron Tibor, azaz túlságosan kedves (=unalmas) vagy a szemükben, nem vagy elég macsós, rosszfiús.
Az ilyen lerázós dumák meg azért vannak, mert nem akarnak bunkók lenni és sokszor ők maguk sem tudják megmondani, miért nem kellesz nekik.
Egyébként totál felesleges ilyen témákban nők tanácsát elolvasni, mert azt képtelen megérteni, hogy a férfiak nem (fiatal) nők, hogy ha semmit csinálnak, viszont cserébe az átlag magyar nő nagyon könnyen ágyba vihető.
Ja! Majd elfelejtettem: ha egy nő panaszkodik, hogy milyen bunkók a férfiak és hogy rendes férfit akar, az általában azt jelenti, hogy szeretné, hogy a magas/jóképű/tahó macsó CSAK VELE kedves legyen. Az átlag kedves férfinak ettől még pont nincs esélye nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!