Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ezt hogyan kellene...

Szerintetek ezt hogyan kellene kezelnem, értelmeznem?

Figyelt kérdés
Bocsánat, hogy hosszú.Kontextusként leírom, hogy 18 éves lány vagyok, hátha ez számít. Van egy srác aki nagyon tetszik és eddig az jött le, hogy én sem vagyok számára közömbös. Egy párszor már találkoztunk, beszélgettünk, kicsit flörtöltünk. Csakhogy. Tegnap volt Valentin nap mint mindenki tudja, és az volt a tervem, hogy mivel szüleim nem lesznek otthon, kimehetnénk a dombra csillagokat nézni, mivel mindketten szeretjük a csillagászatot, aztán ha kellően átfagytunk megnézhetnénk egy vígjátékot. Tényleg ne gondoljatok rosszra, mindketten elég szégyenlősek vagyunk, szóval nem hiszem hogy történt volna bármi olyan, meg tényleg nem az volt a szándékom. Viszont annyira fáradt voltam (egyszerre csinálom a sulit plusz egy tanfolyamot szóval azt sem tudom hol áll a fejem általában) hogy miután anya elment elaludtam, és mire felébredtem már hajnal volt. Szóval most rosszul érzem magam, mert úgy érzem ez tökéletes alkalom lett volna hogy hivatalosítsuk hogy alakul köztünk valami. Viszont az is bennem van, hogy de ő se keresett... Legjobb barátnőmet még a fiú barátai is felköszöntötték. Szóval értelmezhetném úgy is, hogy mégsem akar tőlem semmit. Úgyhogy reggel óta taccson vagyok. Szerintetek?

2023. febr. 15. 07:21
 1/3 anonim válasza:

Bármikor mehettek még csillagokat nézni, örülj, hogy végre kipihented magad.

A boldogságod meg ne a buta Valentin naphoz kösd!

2023. febr. 15. 07:42
 2/3 anonim válasza:
Jovore mar dugni fogtok Valentin napon
2023. febr. 15. 16:50
 3/3 Senior Séf válasza:
Nyugi. Majd keres a srác, ha megtalálta a tökeit. Addig meg úgyis miden hiába.
2023. febr. 16. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!