Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, tényleg nem normális az hogy 40 elmúltam már és menekülök a párkapcsolat lehetőségétől?
Figyelt kérdés
Egyszerűen még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy én szorosan összekössem valakivel az életemet, valahogy megőrülnék úgy érzem ha nem lennék független. Barátok, családom, ismerősök mind furcsán néznek rám hogy valami nem stimmel velem, de valahogy tényleg nem akarok egy nővel sem összejönni pedig lenne lehetőség rá, állítólag helyes vagyok meg sokat sportolok, voltak jelzések nők részéről akik úgy csinosak is voltak, de megmondtam nekik hogy max kaland lehet, erre valaki belement a kalandba valaki meg elutasított, hogy ő csak komoly kapcsolat, pedig bejött a nő, de valahogy attól írtózok, hogy függjek valamilyen formában egy nőtöl...2023. ápr. 13. 10:13
11/18 anonim válasza:
Egy távkapcsolat igényli a legtöbb alkalmazkodást.
12/18 anonim válasza:
Azt hiszed magadról hogy fuckboy vagy, akinek nem kell kapcsolat. De tévedsz.
13/18 A kérdező kommentje:
12. Inkább az Aspergels szindrómára vagy valami hasonlóra gyanakszom, mint a fuckboy...
2023. ápr. 13. 11:08
14/18 anonim válasza:
A kötődési mintákat, formákat nézd meg, van ilyen videó, könyv, meg teszt is. Megnézni, hogy te hogy kötődsz, mit tanultál meg erről? Nekem is problémás ez, nem igazán tudok közel kerülni a lányokhoz, így egy idő után kiüresednek a kapcsolataim. De a szakítás is borzalmas...
15/18 anonim válasza:
Kérdező:
Én is ilyen vagyok. Bár elég sok nővel volt dolgom, pár évnél tovább senkivel nem bírtam, idegesít a tapadás, lógás, és ha elkezd a társam totál elburjánzani az életemben. Nem vagyok fuckboy, se aszexuális, csak szeretek egyedül lenni, szeretem, ha nem kell alkalmazkodni másokhoz, és másoknak se hozzám. Mindig elég népszerű voltam a nők körében, de valahogy nem tudtam igazán mit kezdeni a párkapcsolataimmal, legalábbis abban a formában, amit a nők szerettek volna.
Szerintem ne küzdj ezellen, fogadd el. Olyan nőkkel kezd, akik kb. ugyanezt szeretnék, akkor nem lesz semelyik oldalon csalódás. Én is ezt teszem.
16/18 anonim válasza:
Semmilyen szindrómád nincs, egyszerűen ilyen vagy. Pozitívum, hogy nem erőltetsz magadra valamit, amit a társadalom elvár tőled. Mert sokan érzik így, csak nem vallják be maguknak, könnyebb beállni a sorba.
17/18 anonim válasza:
Ez tényleg nem függés, hanem alkalmazkodás, rugalmasság, kompromisszum-képesség kérdése. (Asperger az más, olvass utána.) Mint írták, ha 40 évesen nem sikerült megtanulni alkalmazkodni, hááát... az ember ahogy öregszik, ez még nehezebb.
18/18 anonim válasza:
szerintem sem asperger, az más, az az autizmus enyhébb formája. Persze azt nem tudhatjuk, hogy egyéb téren is vannak-e nehézségeid, pl empátia, érzelmi intelligencia, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!