Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőket vagy egyéb lehetőségeket ajánlotok az ismerkedésre?
Sziasztok, 20/F vagyok.
Nagyon tehetségtelen vagyok a társkeresésben, soha nem jött össze még egy normális randi se, hiába próbálkoztam különféle módokon. Leginkább a kezdeti borzasztóan elsült tapasztalatok miatt sokáig elzártam magam az egész csajozástól. Meg ugye mindenki azt mondogatta, hogy "hagyd, majd jön a nagy Ő és a sors összehoz", meg ilyen hülyeségek, és (bár utólag már bánom), tényleg bevettem ezeket, és sokáig csak vártam egy helyben a nagy semmire, míg nemrég megvilágosodtam, hogy ezek csak álbölcsességek, mert ha valamit akarsz, tenned kell érte.
Azonban mivel még tudatosan cselekedve se sött össze soha semmi, plusz most ez a vírus kilökte a többi lehetőséget is, kipróbálnám a netes ismerkedést, a társkeresőket. Miket ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!