Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer bekerült az incelsorba, annak van még lehetősége kievickélnie onnan, vagy reménytelen a helyzete számára független (külső, pénz) tényezők miatt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 10:55
2/16 anonim válasza:
Ma be fogok b'szni komolyan, pedig szolgálatban vagyok!
Feles ivóóós játék: Incel kérdések!
😅
3/16 anonim válasza:
Akkor szerintem délre már K.O leszel.
4/16 anonim válasza:
Szerintem van esélye rá, egy kiadós pszichoterápiával.
5/16 anonim válasza:
2
Úgy látom, mindenképpen a detoxikálóban akarsz kikötni.
6/16 anonim válasza:
Kérdező én nem a külső és a pénz miatt vagyok incel, hanem gyerekkori lelki sérültség miatt. Huszonévesen már van saját lakásom és jó szakmám, ez mellett magas és helyesnek mondott vagyok. Csak lelkileg nem vagyok rendben családi és neveltetési okokból. Sok különböző fajta incel van, nem mindegyik ronda és/vagy csóró.
7/16 anonim válasza:
6: Don't cope bro. A kinézeted lesz a bibi, különben most ebben a pillanatban áthívhatnál egy nőt instagramról.
8/16 anonim válasza:
Ha a lelki problémákról van szó, én azt mondom, a lányok még jobbam is szeretik a pszichopatákat, mint a normális átlagos embereket. A lelki probléma még előny is, viszon nyilván a kinézeted meg nem az, így nem tudod felhasználni a sérüléseidet.
9/16 anonim válasza:
7, 8
Mi lenne, ha az incelek nem tudnának mindent jobban a másik embernél? :D
10/16 anonim válasza:
Reménytelen a helyzete sok férfinak, ugyanis a nők pénz fétisesek lettek, és csak a szélhámos, gazdag férfiakat veszik észre. Érdekes, a feminizmus egyenlőséget hirdet, a nőknek ebben a feminista világban is furcsa módon mégis fontos, hogy a férfiaknak sok pénze legyen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!