Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer bekerült az incelsorba, annak van még lehetősége kievickélnie onnan, vagy reménytelen a helyzete számára független (külső, pénz) tényezők miatt?
7. Nem azt mondtam benne vagyok a legjóképűbb 1-2%-ban, hanem hogy egész gyakran szoktam tetszeni csajoknak.
8. Lelki probléma úgy mint önbizalomhiány, önbecsülés hiány, szeretet hiány. Alkoholista apám volt és a szüleim veszekedését kellett hallgatnom egész gyerekkoromban. Elhanyagolt gyerek voltam és nem kaptam szeretetet, törődést.
Nem pszichopata vagyok, pont az ellenkezője.
U.i: Küldtem képet nektek magamról.
Attól függ miként definiáljuk az incelt.
Aki pl. csak sokáig nem talál párkapcsolatot, mert mondjuk nincs szerencséje, annak simán lehet a jövőbe. Ilyen volt a párom is, 5 évig volt szingli, évi kb. 5 randi összejött neki, de folytatás sose lett.
Aki viszont kemény nőgyűlölő, és mindent is a nőkre fog típusú incel, annak nem, nincs esélye.
Ronda pofaval is lehet penzt keresni :)
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!