Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt vettem észre, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy ha egy lány ismerkedne velem, de én nem nyitok felé, utána visszahúzódik, és szinte kerülni kezd. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Nem udvaroltam, nem bátorítottam. De odáig sem jutottunk el hogy ő kimondva akart volna valamit tőlem, vagy hogy elmondjuk hogy csak barátok leszünk.

Inkább azt érzem hogy ő elvárta volna hogy udvaroljak neki, de mivel ezt nem kapta meg ezért eltávolodik tőlem. Nem tudom miért?

De kérdezem, ha eltávolodik emiatt, akkor érdemes lett volna kapcsolatba kerüljek vele?

Én olyanokat keresek, akikkel alapból van egy szimpátia vonzalom egymásra hangoltság, és egy ilyen miatt nem szűnik ez meg köztünk.

2023. ápr. 13. 09:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Sajnos jobban értem mint gondolnád..

Itt Magyarországon szinte divat a közutálat, és kb. ennek az egyik jele ez.

Belefásultak az emberek hogy senki nem szereti a másikat.

És érdek nélkül nem lehet egy jót beszélgetni haverkodni.

Ha nem akartál tőle semmit, vagy még épp nem voltál nyitott rá hogy udvaroljál, mondjuk nem megy varázsütésre neked, mert nem vagy csajozógép - milyen érdekes, akkor utáljuk a fiút, és ne lépjünk túl rajta, az már elég ok hogy hidegek legyünk vele és ne nagyon köszönjünk mosolyogjunk, és sértettségben éljünk.

Inkább az sajnálatos hogy ennyi hozzászólónak ez normális ebben az országban.

2023. ápr. 13. 11:57
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

De cica, azt értsd meg, hogy neki ez fáj. Neki nem annyi az egész, hogy legyint egyet, hogy ez nem jött be. Nem úgy megy, hogy tudatosan elnyomjuk az érzédeket, és magunkra kényszerítünk egy mosolyt.

Ez egy teljesen normális viselkedés. Vannak barátai, érdek nélkül. Te többre kellettél volna neki, de még egy barát nem kell neki.

Szerinted téged nyugat vagy dél európában ilyen alacsony érzelmi intelligenciával a keblükre ölelnének?

2023. ápr. 13. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
21# sajnállak kérdező. Javaslom menj Ny-Európába, ott jobb helyed lesz, ne minket fárassz a troll provokációddal.
2023. ápr. 13. 12:12
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is, el lehet költözni.
2023. ápr. 13. 12:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

15-ös mit nem értesz azon, hogy a nő szerelmes volt beléd, te neked barátnőd van, ő meg ezt tiszteletben tartotta, de nem tartozik neked semmivel, semmilyen magyarázattal, hogy miért nem vesz észre, miután te így reagáltál a közeledésére.

Egyébként is miért is nem a barátnőddel foglalkozol?

Miért érdekel annyira, hogy miért nem vesz észre?

Mondjuk te vagy párban alapból könnyítened kéne neki, és megérteni, hogy egy visszautasítás és egy reménytelen szerelem nem könnyíti a másik látványát, te lehet tudsz haverja is lenni, de ő nem mert voltak érzései irántad.

Tapló vagy a magyarázataiddal. Erkölcsről meg ne papolj már, mert te vagy aki rácuppantál, hogy miért húzódik vissza, miért kerül. Na miért? Mert el szeretné engedni az irántad érzett délibábot. Hagyd békén!

2023. ápr. 13. 13:02
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Utálat és visszahúzódás és kerülés, nagyon nem ugyanaz. Kérdező veled vannak problémák. Nekem inkább úgy tűnik, hogy te szíved szerint szívatnád a lányt. Ha így van! Ne zaklasd! Hagyd békén!

Ha az egyik érez, akkor nincs olyan amiről te írsz. Ahhoz keress mást aki cimbizik veled érzések nélkül. Őt meg hagyd békén!

2023. ápr. 13. 13:06
 27/28 anonim ***** válasza:
85%
Tetszett volna, ha még húzhatod az agyát, meg játszogathatsz az érzelmeivel? Csak úgy tűnik, ő nem akar ilyet játszani. Helyes.
2023. ápr. 13. 13:10
 28/28 anonim ***** válasza:
86%

21

Ne magyarországozz és általánosíts. Csak szeretted volna talonban tartani a csajt és legyezgetni a hiúságod vele.

Én úgy látom, te vagy itt megsértve. A csaj csak tovább lépett, nem erőlteti azt, ami nem megy.

2023. ápr. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!