Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt vettem észre, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy ha egy lány ismerkedne velem, de én nem nyitok felé, utána visszahúzódik, és szinte kerülni kezd. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Nem udvaroltam, nem bátorítottam. De odáig sem jutottunk el hogy ő kimondva akart volna valamit tőlem, vagy hogy elmondjuk hogy csak barátok leszünk.

Inkább azt érzem hogy ő elvárta volna hogy udvaroljak neki, de mivel ezt nem kapta meg ezért eltávolodik tőlem. Nem tudom miért?

De kérdezem, ha eltávolodik emiatt, akkor érdemes lett volna kapcsolatba kerüljek vele?

Én olyanokat keresek, akikkel alapból van egy szimpátia vonzalom egymásra hangoltság, és egy ilyen miatt nem szűnik ez meg köztünk.

2023. ápr. 13. 09:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Az normális reakció, hogy utána lesz*rja a fejedet? Félrenéz, nem köszön... Hát hol éltek? El sem utasítottam, meg sem bántottam semmivel, haverkodtam vele, de nem kezdtem el udvarolni.. Ezer ok miatt lehet ilyen, pl. barátnőm van, vagy mással már alakul valami.

De látom itt erkölcsi aggályok nincsenek ha valaki nem monogám.

Mindenki inkább engem szapul. Hát értem én.

2023. ápr. 13. 10:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem a barátod akar lenni, hanem a párod. Arra nem vagy vevő. Így békén hagy.
2023. ápr. 13. 10:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

12es jól összefoglalta.

Engedd el a dolgot.

2023. ápr. 13. 10:54
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha baratnod van akkor ertheto , hogy eltavolodik , lehetseges van mas is aki tetszik neki es nem foglalt mint te!
2023. ápr. 13. 11:16
 15/28 A kérdező kommentje:

Olyan nincs hogy csak úgy jóban vagy valakivel mindenféle érdek nélkül?

Mindig elfelejtem hogy Magyarországon élek. Nem Nyugat- vagy Dél-Európában.

2023. ápr. 13. 11:30
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

De ő tudja, hogy erre lelkileg képtelen lenne, mert többet akart volna tőled.

Furcsa, hogy benned semmi empátia nincs.

2023. ápr. 13. 11:34
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Hagyjuk rá, úgysem érti 🤷‍♀️
2023. ápr. 13. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért közelednie, érzi.
2023. ápr. 13. 11:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Keres ferfi haverokat.
2023. ápr. 13. 11:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nincs hogy csak úgy jóban vagy valakivel mindenféle érdek nélkül?"

De van. Csak nem azzal, akitől többet szeretnék.

Nincs haverod? Miért pont ez a csaj kell barátkozni? Vagy magadnak is hazudsz és te is többet akarsz?

2023. ápr. 13. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!