Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt vettem észre, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy ha egy lány ismerkedne velem, de én nem nyitok felé, utána visszahúzódik, és szinte kerülni kezd. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Nem udvaroltam, nem bátorítottam. De odáig sem jutottunk el hogy ő kimondva akart volna valamit tőlem, vagy hogy elmondjuk hogy csak barátok leszünk.

Inkább azt érzem hogy ő elvárta volna hogy udvaroljak neki, de mivel ezt nem kapta meg ezért eltávolodik tőlem. Nem tudom miért?

De kérdezem, ha eltávolodik emiatt, akkor érdemes lett volna kapcsolatba kerüljek vele?

Én olyanokat keresek, akikkel alapból van egy szimpátia vonzalom egymásra hangoltság, és egy ilyen miatt nem szűnik ez meg köztünk.

2023. ápr. 13. 09:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Te nem nyitottal fele, amikor eszrevetted a jeleit es csodalkozol? Nekem mindegy kit keresel, az a te dolgod, ingyenreklamozod itt magad.
2023. ápr. 13. 09:39
 2/28 A kérdező kommentje:
1.beteg vagy? :)
2023. ápr. 13. 09:43
 3/28 A kérdező kommentje:
1. kérdeztem valamit csak választ várok. Nem leértékelő megjegyzéseket...
2023. ápr. 13. 09:44
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Ha leszarsz valakit, ő is le fog szarni. Ez akkora tudomány?
2023. ápr. 13. 09:51
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

Ismerkedni szeretne veled egy csaj… Te nem adsz pozitív visszacsatolást neki… Ezt észrevette a csaj, és logikusan abbahagyta a próbálkozást… Ezt te úgy értelmezed, hogy eltávolodott tőled, pedig elvileg te közel sem engedted magadhoz… Ergo, a csaj elérte nálad a célját.

Légy erős! Ez az egész csak a fejedben játszódik le úgy, ahogy… :D

2023. ápr. 13. 09:57
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
Visszautasításnak veszi, mi nem világos azon, hogy utána visszahúzódik?? Mit tegyen, zaklasson?
2023. ápr. 13. 09:58
 7/28 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, kérdező. Ha ő egyértelmű jelét adta, hogy szeretne tőled valamit, te pedig erre nem léptél, akkor mégis mit kellene tennie? Úgy vette, hogy téged nem érdekel, ezért nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel. Gondolom nem haverkodni akart veled, akkor meg minek bájologna tovább?

“Elvárta volna, hogy udvaroljak neki” És ez akkora baj? Tudod egy igazi nőnek igenis kell udvarolni! Vannak még olyanok ezen a Földön, akiknek van tartásuk, bármilyen hihetetlen. Azonkívül egy igazi férfi igenis udvarol, ha akar valamit egy igazi nőtől. Akinek ez nem tetszik, az keressen olyan lányokat, akik mindenféle önbecsülést nélkülözve odadobják magukat bármelyik pasinak. Csak akkor nem kell csodálkozni a kapcsolat színvonalán sem…

2023. ápr. 13. 10:01
 8/28 anonim ***** válasza:
87%

Mégis mit vártál?

Nem kapott tőled visszacsatolást. Hiába jatszmázol, és adod az elérhetetlent, a normális csajoknak ez nem jön be.

2023. ápr. 13. 10:23
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális az ilyen
2023. ápr. 13. 10:27
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a normális emberi reakció.
2023. ápr. 13. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!