Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvő, és utána buli visszafogottan? A párom nagy templomi hepajt szeretne rendezni, és viszont eléggé visszahúzódó személy vagyok.
Templomi esküvőt én is szeretnék - bár még nem vagyok megkeresztelve -, ezzel nincs is semmi baj. De részemről családi okok miatt szerintem senki nem jönne el, max 1-2 jó barát.
A párom részéről viszont legalább 100 ember ott lenne, távoli rokonok, haverok, osztálytársak, stb... stb... Én közülük ismerek kb. 10 embert... Ez már kicsit aggasztó számomra, mert mindig rosszul vagyok a tömegben, ráadásul teljesen idegenek között feszült leszek. De a kedvéért eltűröm, hiszen ez nem csak az én napom lesz.
DE. A hagyományos zene, amit anyósom megkövetelne nekem nem jön be, itt már kezdődne a vita. Ráadásul csak a párommal tudok táncolni, mással - főleg idegenekkel - nem.
Mivel ők ragaszkodnának a menyasszonytánchoz meg az ilyesmikhez, itt is probléma lenne... A párom már felajánlotta hogy akkor táncol ő helyettem (: akkor viszont biztos hogy felháborodna mindenki...
Ha volt már más is hasonló helyzetben, akkor hogyan oldotta meg?
Az rendben van, hogy ez nem csak a te nagy napod, de az anyósodnak egyáltalán nincs beleszólása, a pároddal pedig kompromisszumra kell jutni. Legyen sok ember, rendben, de ne legyen menyasszonytánc. Egyáltalán nem kötelező.. A zenébe pedig nem értem, miért engedsz.. Ez a te esküvőd is! Nincs az a pénz, amiért én mulatóst hallgatnék az esküvőmön..
Ha a párod eltáncolna helyetted a menyasszonytáncot, akkor legyen úgy! Ne izgasson, mit gondolnak mások.. Miért kellene rosszul érezned magad a te nagy napodon?
Menyasszonytánc helyett tudnátok ajánlani valami más megoldást? Mert a családban a pénzosztás szokás, amit nem mondhatok le, de nem állhatok oda senki elé, hogy ide a lóvét :/
Valami kreatív kéne, de lehetőleg táncmentes... vagy olyan, amivel nem nekem kell mindenkivel táncolni ;)
Szerintem a pánikbetegség nem kis dolog, és a család igazán megérthetné a helyzetet.
Barátomék az esküvői meghívóba írták bele viccesen, hogy nem lesz menyasszonyi tánc. Ebből mindenki megértette a helyzetet és borítékban kapták meg a menyasszonyi táncra szánt összeget, vagy nagyobb nászajándékot adtak a meghívottak. A lényeg, hogy a vendégek előre tudták mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!