Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek tipikus agglegények,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek tipikus agglegények, magányos farkasok?

Figyelt kérdés
Hát lehetne barátnőjük, feleségük de ők soha nem akarnak nőt. Mindig egyedül akarnak lenni és így élik le életüket és sose bánják meg hogy nem volt hosszú komoly kapcsolatuk, ők igy boldogok, ilyen létezhet?
2023. ápr. 12. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

34/F. Még mindig szüleimmel élek. Nem is mondanám annyira rondának magam. 3 műszakban dolgozom az első munkahelyemen, nem is keresek olyan rosszul. Nagyon spórolós, sváb gyerek vagyok. Van egy külön, felújított lakásom a szomszéd városban, van kiadott garázsom, autóm, jó ruháim, mindenem megvan. A lakásba nem költöztem, mert szeretem a falumat, az itteni embereket ismerem. A lakótelepi lakásnál meg a vétel utáni héten máris összekaptam a nyugdíjas lakóközösséggel.

Nekem kényelmes volt otthon maradni a szülőkkel(húgom korán elköltözött a barátjához), és a megszokás, az udvar gondozása miatt is maradtam. Volt rövid kapcsolatom, emellett rengeteg nővel voltam már életemben. De hosszú távra nem terveztem, mert megszoktam a kötöttségek nélküli életet.

Van robogóm, ha gondolom, motorozok. Elmegyek biciklizni a Bakonyba. Leugrok a Balatonra naplementét nézni.

Hátránya, hogy a barátok is elkoptak, mert mindenki a saját életével van elfoglalva, sok elköltözött már. Eljárok dolgozni, munka után itthon teszek-veszek, és így elteltek az évek.

2023. ápr. 24. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én is az vagyok, fizetésem jó, saját kertes házat örököltem, nem nézek ki rosszul, hülye se vagyok, viszont egyedül akarok és szeretek élni. Haverok sajnos kopnak, de aki akar az talál mindig újakat.
2023. máj. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!