Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek tipikus agglegények, magányos farkasok?
34/F. Még mindig szüleimmel élek. Nem is mondanám annyira rondának magam. 3 műszakban dolgozom az első munkahelyemen, nem is keresek olyan rosszul. Nagyon spórolós, sváb gyerek vagyok. Van egy külön, felújított lakásom a szomszéd városban, van kiadott garázsom, autóm, jó ruháim, mindenem megvan. A lakásba nem költöztem, mert szeretem a falumat, az itteni embereket ismerem. A lakótelepi lakásnál meg a vétel utáni héten máris összekaptam a nyugdíjas lakóközösséggel.
Nekem kényelmes volt otthon maradni a szülőkkel(húgom korán elköltözött a barátjához), és a megszokás, az udvar gondozása miatt is maradtam. Volt rövid kapcsolatom, emellett rengeteg nővel voltam már életemben. De hosszú távra nem terveztem, mert megszoktam a kötöttségek nélküli életet.
Van robogóm, ha gondolom, motorozok. Elmegyek biciklizni a Bakonyba. Leugrok a Balatonra naplementét nézni.
Hátránya, hogy a barátok is elkoptak, mert mindenki a saját életével van elfoglalva, sok elköltözött már. Eljárok dolgozni, munka után itthon teszek-veszek, és így elteltek az évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!