Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak sokan, hogy nincs barátnőjük, mikor pofonegyszerű az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nekem elég, ha lazára veszem a figurát, természetesen viselkedem, magamat adom és tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána és olvasok a nonverbális kommunikációjából?

Nálam ez tuti siker, mi ebben a nehéz?

2023. ápr. 12. 17:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdezö !!!

"Az ismerkedés pofonegyszerű."

Hát komolyan mondom neked, hogy én már 56 éves vagyok, de ennél butább és hamisabb állítást még életemben nem hallottam.

Komolyan mondom, hogy kínomban, és bánatomban most röhögőgörcsöt kaptam.

Szerintem, manapság nemhogy komoly kapcsolatot kialakítani, de még egy kicsit közel kerülni sem lehet nőkhöz.

Olyan iszonyatosan nagy az ellenálás.

Én már ott tartok, hogy elmegyek valamelyik boltba akkor is ha nem kell semmi, de legalább hallok női hangot.

Màr ez is valami a mai világban.

Örülök, ha a lépcsőházban köszönhetek a gondnok nőnek,mert így legalább valamik,en kapcsokatba kerültem nővel.

Ma a férfiaknak luxuscikk lett a nő, mert oly nehéz őket megkapni.

Amelyik egy kicsit még csinos is néz is ki valahogy, na arról már ne is beszéljünk.

Na de komolyra fortítva a szót, az a lényeg, hogy nagyon nehéz ma az ismerkedés.

Borzasztóan válogatnak ma a hölgyek. Szinte lehetetlen megfelelni.

2023. ápr. 13. 16:32
 32/39 A kérdező kommentje:
31: Szerinted miért van ez? Benned lehet valami hiba és mi az?
2023. ápr. 13. 16:37
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Látod ezt én is szeretném tudni.

Teljesen normális életet élek, nem iszok, nem dohányzok, sportolok, van munkám, nincs anyagi gondom, van lakásom jó helyen.

Talán az önbizalom hiány, mert az sajnos megvan, meg talán az, hogy nem vagyok nagyon szép.

Csak ezt azért nem értem, mert látok csúnya kinézetű elhízott férfiakat is, viszonylak csinos szép nővel.

Úgyhogy sajnos fogalmam sincs, hol lehet a probléma.

Már terveztem, hogy felkeresek valami szakosodott pszihológust, hátha rájövünk hogy hol a probléma.

Kérdezném, hogy ha neked nincs gondod az ismerkedéssel, az azért van, mert nagyon szép vagy, és nagyon csinos.???

Szerintem ma minden a külsőn múlik.

31#

2023. ápr. 13. 16:54
 34/39 A kérdező kommentje:

33: Helyesnek mondanak és sportolok én is, de hidd el, egy normális lánynál és hosszútávú kapcsolatnál nem ez fog számítani. Hiába nézel ki jól, ha bunkó vagy, műmájerkodsz, komolyat szeretnél, de ismerkedés közben minden szép lányt stírölsz, stb.

Bevallom, én jóval fiatalabb vagyok nálad, így nem tudom, hogy az érettebb korosztálynál hogy működik ez. Szerintem a szakember jó ötlet, segíthet az önbizalomhiányon és ez kompenzálhatja, hogy nem nézel ki túl jól. Én továbbra is azt hiszem, az önbizalom és az öszinteség a dolog kulcsa, a jó kinézet csak plusz ehhez.

Sok szerencsét, semmiképpen se add fel!

2023. ápr. 13. 17:07
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp nem adom föl, ezt eldöntöttem.

Sajnos nálam igen, az életkor bezavar, mert 50 fölött extrém nehéz az ismerkedés.

Fiatalabbon sokkal könnyebb.

Ez van sajnos, de semmiképp nem adom föl.

2023. ápr. 13. 17:41
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
#34 Érdekes, hogy ezt a nem a kinézet számít dolgot mindig azok mondják, akiknek elég felbukkani valahol és már becsajozott. :D
2023. ápr. 13. 17:47
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

36.

De tudod ez miért van? Ez a bárhol felbukkan és becsajozik!

Én azt mondom, hogy erre valahogy talán születni is kell, egy bizonyos csillagzat alatt.

Van akinek ez nagyon könnyen megy. Van aki akkor is összeakad valakivel amikor nemis akar. Van aki meg egy egész életen át szenved ez miatt.

Ez olyan mint nőknél a terhesség. Van olyan nő, aki attól teherbe esik, hogy ránézett egy férfire. Van aki meg egyszerűen képtelen teherbe esni, bármit csinál.

Van akinek ölébe hullik egy jó munkahely. Van aki meg élete végéig gürizik a gyárban.

Sajnos ezek ilyen dolgok, nehéz ezt alakítani. Van akinek a nőkkel való ismerkedés olyan, mintha bemenne a boltba fél kg kenyérért.

Van aki meg egész életében a szerelmet üldözi.

Sok esetben, nagyon szép, csinos lányok egyedül nyűglődnek. Másoknak meg igen jelentős súlytöblettel is sikerül macsó kinézetű férfit találni.

Ez sajnos ilyen,és soha nem fogjuk megtudni mi is ennek az oka. Csak egyszerűen így van és ennyi.

33#

2023. ápr. 13. 19:43
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
#37 ott a pont! Valahogy én is ìgy làtom ezt a témàt.. nyìlvàn lehet fejleszteni a helyzeten stb de kb behozhatatlan a hàtrányod a puncimàgnesekkel szemben. Ui: Szűz Mária az még pasi nélkül is teherbe esett még evvel egészìteném ki a mondandódat* 😄
2023. ápr. 13. 19:57
 39/39 anonim ***** válasza:
24%

Így van. A Marika néni egy igazi csoda menyecske volt.

Nade félre a viccet.

Van akinek az ismerkedés zsigerből megy.

Ahogy te is mondod, lehet fejleszteni a dolgokat, de ha nincs ez meg benned alapból, akkor nagyon nehéz lesz.

Lehet sportolni, súlyzózni, hogy izmosabb legyél és jó tested legyen.

Aztáj 50 körül pl jöhet a paróka, mert az 80-90%-ot dob a fejformán.

A nőknek a "hajasbabák" tetszenek nagyon.

/Én pl most ezen gondolokodom nagyon, ezen a paróka ügyön./

37.

2023. ápr. 13. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!