Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak sokan, hogy nincs barátnőjük, mikor pofonegyszerű az ismerkedés?
Nekem elég, ha lazára veszem a figurát, természetesen viselkedem, magamat adom és tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána és olvasok a nonverbális kommunikációjából?
Nálam ez tuti siker, mi ebben a nehéz?
Szóval kiírtál egy kérdést hogy megmondd hogy mennyire jó vagy.
Egyébként nem mindenkinek ilyen egyszerű, van akinek sokkal nehezebb. Más emberek vagyunk 🤷
Na figyeljetek válaszolók.
Miért baj az, ha valaki leírja az általa vélt jó tulajdonságait ?
Miért kell ezért lekostólni valakit rögtön ? Ez egyáltalán nem beképzeltség. Egy állásinterjún is megy a fényezés, ott nem fikáznak.
Mert itt egymás állandó fikázása, negatív kritizálása az jobb ?
Nem tűntem el, csak nincs időm mindig felnézni, de elolvastam a válaszokat és hát...
Nem sértésből, de szerintem azért magatokban is keressétek a hibát. Azt mindenki leírta ezerszer, hogy neki nem megy könnyen, de szerintem arra még nem jöttek rá, hogy miért. (Hagyjuk, hogy a nőknek csak extra jól kinéző, pénzes pasi kell.) Szerintem önértékelést kellene tartani, mert ha mindig felsültök csajozáskor, akkor bennetek lehet a hiba.
Azért egy átlagos, normális srácot ne nevezzünk incelnek, mert ég és föld a két kategória.
Írta valaki, hogy nem mindegy, hogy mit akarunk a kapcsolattól, meg nem csak felszedni kell a csajt és ez teljesen így van! Nyilván egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét fél figyel egymásra és az egymás igényeikhez is igazodnak. Én mindenkihez őszintén állok és ha nagyon szimaptikus a lány, nagyon szeretném, akkor hosszútávú kapcsolat kialakítása se probléma.
29: Köszi, teljesen igazad van! Olvasva itt a válaszokat, nem csodálkozom, hogy nincs senkiük. Gondolom a lányokat is azonnal leoltják, ha valami nem tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!