Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak sokan, hogy nincs barátnőjük, mikor pofonegyszerű az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nekem elég, ha lazára veszem a figurát, természetesen viselkedem, magamat adom és tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána és olvasok a nonverbális kommunikációjából?

Nálam ez tuti siker, mi ebben a nehéz?

2023. ápr. 12. 17:26
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
88%
Szerintem minden normális embernek vannak igényei, nőknek és férfiaknak egyaránt. Ha minden teljesen mindegy lenne, akkor senki sem maradna egyedül. Igen, ismerkedni könnyű, hiszen a szocializáció alapja, de a társkeresés az egy teljesen más univerzum. Viszont ha te tényleg ezt gondolod, akkor az csak téged minősít.
2023. ápr. 12. 21:37
 22/39 anonim ***** válasza:
90%

Szóval kiírtál egy kérdést hogy megmondd hogy mennyire jó vagy.

Egyébként nem mindenkinek ilyen egyszerű, van akinek sokkal nehezebb. Más emberek vagyunk 🤷

2023. ápr. 12. 21:42
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
Nikolasz Viktornál tanultad?
2023. ápr. 12. 22:26
 24/39 anonim ***** válasza:
79%
Ismerkedni valóban nem túl bonyolult. A kérdés inkább az, hogy sikerül-e valami értelmeset is kihozni belőle? Tudod, a fociban sem a labdabirtoklás a lényeg, hanem hogy ki mennyi gólt szerez… :D
2023. ápr. 12. 23:39
 25/39 anonim ***** válasza:
92%
Passz, én havi 900k-1 millát keresek, pofonegyszerű. Te miért nem?
2023. ápr. 13. 06:09
 26/39 anonim ***** válasza:
90%
24 van aki hiàba lő kapura sosem szerez gólt.. pl magyarok 😄
2023. ápr. 13. 08:25
 27/39 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, hogy eltűnt a kérdező. Miért nem hírdeti tovább az igét:)?
2023. ápr. 13. 09:53
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Eltűnt mert biztos rájött mégsem olyan nagymenő. 🤣🤣🤣🤣🤣
2023. ápr. 13. 12:20
 29/39 anonim ***** válasza:
14%

Na figyeljetek válaszolók.

Miért baj az, ha valaki leírja az általa vélt jó tulajdonságait ?

Miért kell ezért lekostólni valakit rögtön ? Ez egyáltalán nem beképzeltség. Egy állásinterjún is megy a fényezés, ott nem fikáznak.

Mert itt egymás állandó fikázása, negatív kritizálása az jobb ?

2023. ápr. 13. 13:38
 30/39 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el, csak nincs időm mindig felnézni, de elolvastam a válaszokat és hát...

Nem sértésből, de szerintem azért magatokban is keressétek a hibát. Azt mindenki leírta ezerszer, hogy neki nem megy könnyen, de szerintem arra még nem jöttek rá, hogy miért. (Hagyjuk, hogy a nőknek csak extra jól kinéző, pénzes pasi kell.) Szerintem önértékelést kellene tartani, mert ha mindig felsültök csajozáskor, akkor bennetek lehet a hiba.

Azért egy átlagos, normális srácot ne nevezzünk incelnek, mert ég és föld a két kategória.

Írta valaki, hogy nem mindegy, hogy mit akarunk a kapcsolattól, meg nem csak felszedni kell a csajt és ez teljesen így van! Nyilván egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét fél figyel egymásra és az egymás igényeikhez is igazodnak. Én mindenkihez őszintén állok és ha nagyon szimaptikus a lány, nagyon szeretném, akkor hosszútávú kapcsolat kialakítása se probléma.

29: Köszi, teljesen igazad van! Olvasva itt a válaszokat, nem csodálkozom, hogy nincs senkiük. Gondolom a lányokat is azonnal leoltják, ha valami nem tetszik nekik.

2023. ápr. 13. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!