Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak sokan, hogy nincs barátnőjük, mikor pofonegyszerű az ismerkedés?
Nekem elég, ha lazára veszem a figurát, természetesen viselkedem, magamat adom és tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána és olvasok a nonverbális kommunikációjából?
Nálam ez tuti siker, mi ebben a nehéz?
Azt hiszem átlagban van aki szociálisan/kapcsolatokban jó
Más meg önállóságban/egyéni gondolkodásban
Miért sírnak sokan, hogy sz*r munkahelyük van, miközben tök jó állásokat találni?
Miért sírnak sokan, hogy nincs pénzük 50 millás Mercire? Hát bemegyek a szalonba azt megveszem. Pofonegyszerű!
Miért sírnak sokan, hogy ilyen meg olyan betegek? Én csak simán egészséges vagyok, azt kész. Ez olyan nehéz?
Érted már, hogy mi a baj a logikáddal?
Ha ennyire könnyű ez a téma, mint ahogyan leírtad, akkor biztosan tudsz hatásos ötletet/javaslatot azoknak is mondani, akik alapból hátránnyal indulnak, pl.: egy alapbetegség végett.
Tehát?
Kérdező!
Nem mindenki ismerkedni szeret, sokan az igazit keresik és nem csupán valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!