Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak sokan, hogy nincs barátnőjük, mikor pofonegyszerű az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nekem elég, ha lazára veszem a figurát, természetesen viselkedem, magamat adom és tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána és olvasok a nonverbális kommunikációjából?

Nálam ez tuti siker, mi ebben a nehéz?

2023. ápr. 12. 17:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
22%

Azt hiszem átlagban van aki szociálisan/kapcsolatokban jó

Más meg önállóságban/egyéni gondolkodásban

2023. ápr. 12. 18:22
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Talán azért, mert másoknak nem pofonegyszerű...
2023. ápr. 12. 18:32
 13/39 anonim ***** válasza:
90%

Miért sírnak sokan, hogy sz*r munkahelyük van, miközben tök jó állásokat találni?

Miért sírnak sokan, hogy nincs pénzük 50 millás Mercire? Hát bemegyek a szalonba azt megveszem. Pofonegyszerű!

Miért sírnak sokan, hogy ilyen meg olyan betegek? Én csak simán egészséges vagyok, azt kész. Ez olyan nehéz?

Érted már, hogy mi a baj a logikáddal?

2023. ápr. 12. 19:12
 14/39 anonim válasza:
17%

Nekem írhatsz.

17L

2023. ápr. 12. 19:13
 15/39 anonim ***** válasza:
36%
"tudok beszélgatni a lánnyal, kíváncsi vagyok, hogy ő mit szeretne, érdeklődöm utána" Igen ha jó pasi vagy ennyi elég. Nekünk àtlagos srácoknak (Inceleknek) ennyi nem elég a sikerhez.
2023. ápr. 12. 19:15
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

Ha ennyire könnyű ez a téma, mint ahogyan leírtad, akkor biztosan tudsz hatásos ötletet/javaslatot azoknak is mondani, akik alapból hátránnyal indulnak, pl.: egy alapbetegség végett.

Tehát?

2023. ápr. 12. 19:56
 17/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem nehéz találni egy riherongyot, de AZT a valakit soha se könnyű megtalálni😆 Az hogy te 1% hogy összeszedted a legalja fostost és 99% hogy a jobb kezed a partnered, csak trollkodsz itt távol áll a valóságtól
2023. ápr. 12. 20:04
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!

Nem mindenki ismerkedni szeret, sokan az igazit keresik és nem csupán valakit...

2023. ápr. 12. 20:41
 19/39 anonim ***** válasza:
77%
Semmi garancia nincs arra, hogy barátnőd lesz csak azért, mert ismerkedsz és érdeklődő vagy. Ha a férfiak tudnák, hogy 100% sikerrel járnak egy nőnél, akkor nem lenne bennük félsz.
2023. ápr. 12. 21:08
 20/39 anonim válasza:
0%
Mert van aki nem meri bevallani az adott lánynak hogy tetszik neki mert lehet hogy attol fel hogy el terjesztik a suliba a hirt a megtudják vagy vlmi ilyesmi
2023. ápr. 12. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!