Van egy lány aki nagyon nagyon tetszik a suliban....?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány aki nagyon nagyon tetszik a suliban, egy évfolyammal alattam jár és amikor elmegyunk egymás mellett a folyosón kb minden nap akkor teljesen úgy néz rám mint aki belém van zúgva. Ezért (hosszas keresgélés után) megtaláltam a profilját instagramon és rá is írtam először 23 óráig nem kaptam választ aztán az elküldött üzenetemre és kérdéseimre úgy válaszol mint akit egyáltalán nem erdeklek. Pl Hogy vagy? -Válasz:👍 . Legutóbb feltettem neki egy nagyon jó kérdést amiből témát lehetne csinálni és most is válaszolt de ezúttal legalább úgy hogy pici érdeklődést vagy inkább megilletődottséger is mutatott. Valaki ki tudna segíteni? Bármilyen tanácsot elfogadom, meghallgatok de jelenleg arra kéne magyarázat hogy miért viselkedik ilyen furán?2023. ápr. 9. 20:49
1/9 anonim válasza:
ha nem érdeklődik, akkor felesleges erőltetni
2023. ápr. 9. 20:50
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Sztem még adok neki 2-3 napot, ugyanis még csak pár üzenetet küldtünk el egymásnak. Ha addig nem történik semmi akkor már le is szarom. Lehet hogy csak elfoglalt. Most pl azért írtam azt hogy sokkal jobb hangnemben válaszolt mert egy kérdésemre azt válaszolta hogy "AHHamm" és ebből azt szurtem le hogy ez a tema már tetszik neki. Szoval még meglátjuk mi lesz, de kezdek hasonloan velekedni mint te.
2023. ápr. 9. 20:58
3/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem érdekled, az is lehet, hogy olyan életképtelen, hogy be van rezelve. Lényeg a lényeg, inkább személyesen kéne először, úgy egy kicsit többet meg tudsz arról, hogy hogy viszonyul hozzád (testbeszéd, beszédstílus, stb.). De ha tényleg nem mutat élőben sem arra jeleket, hogy érdekelnéd őt, akkor offos.
2023. ápr. 9. 20:59
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem érdekled.
2023. ápr. 9. 21:00
5/9 anonim válasza:
Nem érdekled idődet vesztegeted
2023. ápr. 9. 21:21
6/9 Noren1989 válasza:
Húzd meg a hajàt, ne szarozz!
2023. ápr. 10. 08:36
7/9 anonim válasza:
Semmi érdeklődést nem mutat a lány. :-(
2023. ápr. 10. 13:35
8/9 anonim válasza:
Én eddig kb. ugyanígy voltam több kolléganőmmel is, amikor Facebook-on bepróbálkoztam náluk; ott semmi válasz, a valóságban viszont mutattak érdeklődést, mire rájöttem: ha mindennap találkozunk személyesen, akkor elvárják, hogy élőben kezdeményezzek, és ne üzenetben!
Ha találkoztok a suliban, szólítsd le, és személyesen mondd el Neki, hogy mi a szitu, akkor ott a válaszadást sem tudja elkerülni, és kiderül, hogy hogyan viszonyul hozzád!
2023. ápr. 13. 00:02
9/9 anonim válasza:
Butuska. Ne kínlódj szegénnyel.
2023. ápr. 23. 04:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!