Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről és hogyan lehet felismerni egy tipikus golddiggert,
hogyan lehet elkerülni az ilyen nőket?
Nos, mivel nem te vagy a célközönségük, így neked mindegy
2023. ápr. 11. 01:04
Egy dolog van, amitől úgy félnek, mint ördög a tömjénfüsttől: "házassági vagyonjogi szerződés".
Ha már az említésétől is hangszínt váltanak és közlik, hogy ez megalázó, akkor a teszt pozitív...
2023. ápr. 11. 01:06
2023. ápr. 11. 01:32
Mert szerintetek egy átlagos vagy átlag alatti 40 éves pasi majd elhiszi hogy a 25 éves szép fiatal csaj aki együtt lehetne nagyon helyes fiatal pasival majd szerelemből meg bonzalombol lesz vele? 😂😂
A Sugar daddyk is tudjak mi a helyzet
2023. ápr. 11. 01:40
Szted a végtelenül ocsmány kedves Feri azt hiszi hogy azért volt vele a sok celeb kva mert olyan no pasi? 😂 véletlenül sem azért mert milliárdos
Nőként mondom hogy inkább a meki de bottal sem piszkálnám meg
2023. ápr. 11. 01:41
Kedves feri az elhizasa elott jo pasi volt.
Szerintem van neki egy nagyon humoros,laza,kedves ,erdekes szemelyisege,ami nagyon vonzza a noket a penzen kivul. Nala sokkal gusztustalanabb es szegeny pasikkal vannak egyutt celeb modell kulseju nok.
2023. ápr. 11. 04:23
Már ne haragudj, de EZ egy pillanatig nem volt jó pasi az eleteben 🤣🤣🤣
Inkább elvagnam a torkom
[link]
😱😱😱😱
2023. ápr. 11. 05:33
Goldigger vagy anyagias nő? Igaz a két kategóriát nem sok választja el. És vannak szintjei ennek. Olyan nők is vannak akik kicsiben csinálják. Pl csak netről ismernek valakit vagy párszor találkoztak barátként. És utána éhes naponta és elkezdi kunyizni a sractol rendeljen neki mekit vagy pizzát , akármilyen kaját! Így 3-5 ezreket spórol egy lúzeren naponta!
2023. ápr. 11. 06:08
Úgy beszélnek emberek a golddiggerkedésről, mintha ez valami negatív jelző lenne. Nem mennék bele úgy egy házasságba, hogy még én jöjjek ki negatívan belőle. Én szülök, én áldozom be a karrierem, én leszek az, aki hosszú távon kevesebb nyugdíjat kap. Közben meg hagyatkozzak teljesen magamra, ha pénzről vagy vagyonról van szó. Mert mondjuk külön kasszán vagyunk és mindenki saját magáról gondoskodik, ahogy tanulta. Persze, azért hülye még nem vagyok. Ennyi erővel már azzal is jobban járok, ha egyedül maradok, vagy felcsináltatom magam és legombolok a csávóról egy rakat gyerektartást. Hatalmas redflag, amikor egy pasi golddiggerezik. Az ilyenek valójában szolgalelkű nőket akarnak, akiknek semmi önérdek érvényesítő képességük nincs. Akiket ki lehet használni.
2023. ápr. 11. 07:07
Azért már ne haragudj, de van különbség aközött hogy nem lenne túl jó ha havi 200k-t keresne egy pasi és meg nekem kene eltartani meg aközött hogy mindenféle fizikai vonzalom nélkül bármilyen szar külsejű pasival hallando vagyok összejönni a pénzért hogy utána guccsit vegyen nekem….
2023. ápr. 11. 07:10
Kapcsolódó kérdések: