Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért nem akar családot? Annyira jó egyedül?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 19:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%
Meg nincs ra meg az elegendo jovedelmem es nincs ra idom a 3 fele munka mellett. Meg el is kell hozza koltozni,h legyen kulon szobaja. N/38
2023. ápr. 9. 23:35
 22/39 anonim ***** válasza:
46%
Akarnék én, de erre alkalmas nőt találni manapság, hagyjuk inkább.
2023. ápr. 10. 00:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsoalt lenne ehhez az első lépés, még az sem jött össze, szóval a család kb sci-fi kategória nálam.
2023. ápr. 10. 01:14
 24/39 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ennyire jó. Az életre szóló felelősségnél kevés a rosszabb dolog a világon, semmi se éri meg, ami ezzel jár.
2023. ápr. 10. 11:07
 25/39 anonim ***** válasza:
86%

Én akartam volna gyereket (akár többet is), családot alapítani, megnősülni, de viszonylag hamar be kellett látnom, hogy a mai világban ez gyakorlatilag lehetetlen. Szüleim generációja még szerencsésnek mondható volt, apám-anyám közel 35 éve házasok, felneveltek 3 gyereket, családi ház, autó, normális munka(hely), lehetőségek tömkelege...

Manapság? Esélytelen.

A párkapcsolatok 99%-a pontosan olyan, mint a fogyasztói társadalom, minden és mindenki lecserélhető, eldobható, senki nem vesződik azzal, hogy bármit is megjavítson, hogy időt, energiát, ne adj isten pénzt öljön bármibe is.

Nincs értéke az emberi kapcsolatoknak, lehetetlen simerkedni, mindenkinek irreális és abszurd elvárásai vannak a másik felé, nem tiszteljük egymást, mindenki csal, hazudik, még a saját párjának is, állandó a félrelépés, nulla becsület, nulla megértés és kompromisszumkészség jellemző.

Szóval ahogy telnek az évek és egyre régebb óta vagyok egyedül úgy vágyom egyre kevésbé arra, hogy legyen valakim, netalántán családot alapítsak.

Semmi értelme, mivel semmi és senki nem garantálja, hogyha én normálisan, férfiként viselkedek, nem csalom meg a (nem létező) párom, tiszteséggel próbálom nevelni a gyerekeim, majd a feleségem/barátnőm is így tesz. Hiába viselkedek normálisan a másikkal ,nem feltétlen kapom ugyanazt vissza.

Nem akarom azt átélni, hogy újra megcsaljanak, el kelljen válnom, ne láthassam a gyerekeim, inkább kihagyom ezt az egészet és élem tisztességesen, becsületesen, de egyedül az életem.

2023. ápr. 10. 21:29
 26/39 Lazy Lover ***** válasza:
72%
25 pontosan így van szívemből szóltál
2023. ápr. 10. 21:46
 27/39 anonim ***** válasza:
82%

#25 mindent leírt

Pontosan ez van,és lesz is a világban!

2023. ápr. 10. 22:07
 28/39 A kérdező kommentje:
Megértelek benneteket. Valóban, sajnos ez a mai világban egyre nehezebb, sajnálom én is.
2023. ápr. 11. 09:54
 29/39 anonim ***** válasza:
83%

De sokan írtak, akik nem akarnak gyereket... Pedig még mindig több ember akar, mint aki nem. De érzelmes ember nem bármi áron akar gyereket, csak jó körülmények közt vállal.

Én 27 vagyok, idén házasodok, lesz gyerekünk majd 2-3 év múlva, ha valami akadály addig föl nem merül.

De mi külföldre költöztünk, itt élünk évek óta.

2023. ápr. 13. 04:12
 30/39 anonim ***** válasza:
77%
25-ös! Szépen megfogalmaztad! Csatlakozom! 🙂
2023. ápr. 13. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!