Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak meg egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak meg egy férfit?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyosnak kinező buszvezető itt városban, de nagyon ritkán látom. Régebben láttam már néha civilben melója után és akkor nagyon bámult, és egyszer véletlen azon a buszon volt amelyikkel utaztam, és mosolyogva köszönt amikor szálltam fel, de akkor még volt párom, így nem foglalkoztam vele. Nemrég megint láttam az utcáról egy buszon. És hát még mindig olyan cuki. Persze az is lehet hogy van vkije. Hogyan találhatnám meg .
2023. ápr. 8. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj fel a buszokra hátha megtalálod és hívd el kávéra.
2023. ápr. 8. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha ennyit tudsz mondani róla, hogy cuki, nem lesz könnyű dolgod. Mekkora a város?
2023. ápr. 8. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Elég nagy város, 150 ezres kB. Miskolcról van szó.
2023. ápr. 8. 19:02
 4/9 Barnabas333 ***** válasza:
Buszpályaudvar ahol a sofőrök indulnak?
2023. ápr. 8. 21:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Szoktam arra járni,de sosem láttam még ott. Ha meg ott állnék egész nap az elég furán venné ki magát 😅
2023. ápr. 8. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon meg akarod talalni akar oda mehetsz a palyaudvaron random buszsoforokhoz, adsz egy szemelyleirast, elmondod, hogy szeretned egy kavera elhivni, szerintem aranyos biztos segitenek ha fel ismerik a kollegat
2023. ápr. 21. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Esetleg a társaság weboldalán?

Hátha van infó róla.

A hónap dolgozója vagy mittudomén.

Tudod legalább melyik járaton volt?

2023. ápr. 22. 08:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Facen nyomozgattan,de nem találtam meg őt.

Amit a 6os ír az lenne a legcélravezetőbb de nem vagyok én olyan bátor.Simán lehet, hogy hülyének néznek, főleg ha van vkije a csávónak.

2023. ápr. 22. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Igen, az túl direkt lenne, ha odamennél a kollégáihoz. Viszont, ha legközelebb látod, hogy melyik járattal megy és milyen időben, azzal az infóval érdeklődhetsz az állomáson a kollégáinál.

Viszont nem sok reményt fűznék az egészhez. Engem is stírölt egy buszsofőr, majd kiderült, hogy családos. Nagy szoknyapecér a legtöbb. Vagy csak ilyen közvetlen, nagydumás, laza emberek, akik az alapján, hogy rendszeresen látnak bizonyos embereket, már barátinak gondolják velük a viszonyt. Pedig lehet, hogy az illető, csak munkába jár egyszerűen.

2023. máj. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!