Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak komoly szándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak komoly szándékú férfit?

Figyelt kérdés

Szeretnék már olyan párt találni, aki nem ver át, nem csal meg, és komolyan gondolja a kapcsolatot.

Annyiféle nőnek van párja, de nekem még mostanáig sem sikerül találni valakit, akit szerethetek.

2022. máj. 22. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szólj hozzá a témákhoz, előbb-utóbb megtalál. Vagy te írj rá a válaszaira.
2022. máj. 22. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos nem hiszem, hogy erre lenne egy bevált metódus. Talán az segíthet, hogy jelzed már az ismerkedés elején, hogy te komoly kapcsolatot keresel és adsz időt a dolognak, mielőtt bármi történne köztetek. Gondolok itt pár randi meglétére vagy csak szimplán időre ami alatt beszélgettek és meg tudod ismerni. Bár lehet pont így csináltad eddig is és nem volt értelme ezt leírnom.
2022. máj. 22. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Milyen korosztályban keresel társat? Mennyi idő vagy?
2022. máj. 22. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy nem komolyan gondolják, hanem nem közös a szándék.
2022. máj. 22. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
És te cserebe mit tudsz adni?
2022. máj. 22. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Én már addig jutottam, hogy megtanultam az apacs eső tancot is csak találják végre egy olyan nőt akit nem kell eltartanom, dolgozik rendesen és családot akár. Eddig nem vált be.

Most elkezdtem a buddhizmust tanulmányozni, hátha meditáció közben megjelenik de ezidáig semmi.

Rgo nincs recept, vagy szembe jön vagy nem.

33/F

2022. máj. 22. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Sajnos ezt nem lehet tudni, hogy ki milyen addig míg pár hónapig nem vagy vele.

Ahogy mondják, lakva ismered meg a párod.

Ha meg a fiatalabb korosztályban keresel akkor részvétem.

Sem férfit, sem pedig megbizható embert nem találsz.

Sajnálom a mostani lányokat, hogy “mik” közül kell választaniuk.

F.45

2022. máj. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!