Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi hosszabb ideje nem találja a társát akkor vagy irreálisak az elvárásai vagy valami komoly pszichés gondja van?
Nőként ugyan ezen agyalok. Mi a baj velem...
Mit jelent a hosszabb idő?
En egy eve vagyok par nelkul durvan, szerintem ez hosszabb idonek tekintheto.
Az ok pedig, hogy kivontam magam a tarsasagi eletbol.
25F
amit én így évek után észrevettem (és most nem rád akarok mutogatni):
(u.i.: pasi vagyok, nem kell privát)
- ugyan azt a technikát használják évek után, hiába sikeretlen, hiába semmi eredmény, picit sem javítanak rajta
- nagyon magukra figyelnek és nem a másikra. valamennyire érthető ha az ember ideges, de ha lenyugodnának és néznék a másik reakcióját, akkor észrevennék milyen irányba megy a beszélgetés
- semmi felkészüléssel mennek oda egy lányhoz. mintha "ugorjunk fejest a vízbe, habár nem tudok úszni". nem tudom miért gondolják így, de ha sikeres akarsz lenni, akkor gyakorolj és mint vizsgánál, álmodból felkelve is tudj 10 bókot, 10 viccet és 10 megható történetet ami megfogja a csajt. azok a híres csajozó srácok újra és újra ugyanazt a dumát adják elő, amit már tökélyre fejlesztettek, de minek újat kitalálni, ha működik???
- hosszú távon a belső a lényeg, de az első 3 másodperc óriási befolyást ad! Ha trehány vagy, csúnya valamid, zsíros, koszos, büdös, stb, akkor az első benyomást tök nehéz lemosni magadról
- a nem az nemet jelent de sokszor igent. a nagyon nyomulókkal az a baj, hogy hiába küldik el finoman őket a sunyiba ötször, akkor sem tágítanak, a félénkekkel meg az, hogy nem veszik észre, ha a csaj csak kicsit kéreti magát
- nem mernek tökösek és bevállalósak lenni, még akkor is ha hülyét csinálnak magukból. nagyon, nagyon, nagyon sok lánynak bejön a magabiztos, mosolygós srác, aki hülyét csinál mindenki előtt magából, csak hogy 2 szót válthasson a lánnyal, ÉS ezt emelt fővel teszi.
- húzzátok ki magatokat, legyetek büszkék, sugározzátok azt, hogy ti erősek, önállóak, magabiztosak vagytok és amellett pedig legyetek nagyon alázatosak.
- ha szereted magad, ha vannak hobbijaid, ha örülsz az életnek, akkor az nagyon meglátszik rajtad és az nagyon vonzó! Emellett nem probléma ha kicsit sportos is vagy, tökmindegy milyen, csak sport.
- nem értem a mai fiatalokat (lol, meg HAHA üzenetek), de szerintem ha követsz egy 60-as évekbeli úriember példáját, egyenes hát, alázat, igazi férfi és nem félsz semmivel sem szembeszállni, és bátran udvarolsz, akkor az minden lánynak bejön.
- egyén függő, de én a feleségemet egy nagyon apró dologgal csábítottam magamhoz, pedig jóval felsőbb kategória mint én (ezt később mondta el): az első beszélgetésünkkor figyeltem. szinte alig beszéltem, figyeltem és ő csak mesélt és mesélt és mesélt, de aktívan figyeltem, érdeklődtem, hagytam had beszéljen, hiszen élvezte hogy valaki hallgatja. ÉS, miután találkoztunk rá egy héttel, megkérdeztem, hogy telt az XY program amit úgy megemlített és hogy van a nagymamája aki éppen betegeskedett. Azt mondta, hogy akkor volt az a pillanat benne, hogy "wow, ez a srác ténylegesen meghallgatott, figyelt rám, és nem csak úgy tett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!