Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora elvárásim, igényem lehet ilyen férfiként, hogy komoly kapcsolatot találjak?
kedves aranyos pasi vagyok, aki intelligens, van egy jó kereső állásom (nettó 180 ezer), nagyon sokat félre tudtam tenni, így alapoztam az egzisztenciámat, mert a szüleimnél lakok és ezzel sokat spóroltam.
Nem vagyok 40 kg vasággyal, férfihez méltó testtömeggel rendelkezem. 110 kg. Egy hibám van sajnos, de ezen nem lehet változtatni, hogy 170 cm vagyok.
No igen párom 168 cm és 80 kiló körül mozog +/- 2 kiló egy vaskos izomzattal és még így is hasa van meg úszógumija. A 110 kiló rengeteg. A 180 as kereset nem sok nem derült ki hány éves vagy de otthon laksz ami megint nem túl előnyös. De szerencsére csak egy hibád van :D
Nos azt hiszem a legfontosabb hogy ne csak cicababákkal kezdj. Nem mondom hogy nincs nő akinek bejön a túlsúly de ritka és többnyire nem a pomponlányok azok.
"Nem vagyok 40 kg vasággyal, férfihez méltó testtömeggel rendelkezem"
Menj politikusnak, istenien tudsz kozmetikázni!
Annyi elvárásod lehet, amennyit te tudsz nyújtani. Gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!