Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 gyermek váltott elhelyezésével hogy találjak olyan férfit, akit ők is elfogadnak?
Figyelt kérdés
4 gyermekünk van a volt párommal: 2, 3 és fél, 5, 6 és fél évesek, mindketten nagy családot akartunk. A legkisebb megszületése után nem sokkal szakítottunk, mert viszonya lett egy nővel. Mindezek ellenére nem vagyunk haragban, abban állapodtunk meg, hogy 2 hetet nálam, 2 hetet nála lesznek a gyerekek, amit azóta is tartunk. Szoktunk közösen is programkat csinálni (felnőttek 3-man és a 4 gyerek), az új párját is mára elfogadtam teljes mértékben, a gyerekek is szeretik, pedig eleinte tartottam attól, hohy 22 évesen nem ő lesz a legalkalmasabb nő a gyereknevelésre. Nekem nincs még azóta új párom, volt egy férfi, akivel többször találkoztam, be is mutattam őket a gyerekeknek, de nem jöttek vele jól ki, nekem viszont az ő véleményük és èrdekeik szem előtt tartása a legfontosabb, így véget vetettünk ennek. Azóta bárkivel próbálok ismerkedni, mindenki megriad, ha olvassa, hogy gyerekem van, pedig 29 éves vagyok, adok magamra, nincs "anyatestem". Teljesen reménytelennek érzem a társkeresést, hogy valaha is fogok olyan férfit találni, aki szimpatikus és a kicsiket is elfogadja. Egyáltalán nem anyagi megfontolásból keresek társat, el tudom őket saját keresetemből tartani, csak vágyom már arra, hogy valaki ismét tiszta szívéből szeressen.2020. nov. 6. 18:34
1/31 anonim válasza:
Nekem nem a pasizás lenne a legfontosabb dolgom 4 ennyire kicsi gyerek mellett.
Remélem, hogy ez egy trollkérdés.
2/31 A kérdező kommentje:
Nem trollkérdés, a gyermekeim a legfontosabbak, minden tőlem telhetőt igyekszem nekik megadni. Az ő érdekük is, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott anyát lássanak.
2020. nov. 6. 18:55
3/31 anonim válasza:
Nekem gyerek nélkül sem egyszerű 30 évesen,nemhogy 4 gyerekkel ...
Nagyon nagyot kell alakítanod, hogy ígyis menjen a pasizás.
5/31 A kérdező kommentje:
Ezzel olyan, mintha azt mondanád, hogy egy gyerekes nőnek sose legyen új párja...
2020. nov. 6. 18:58
6/31 anonim válasza:
Nagyon nagy csomagod van ezzel a 4 gyerekkel, akik ráadásul még iszonyú picik. Lehet találsz valakit, de biztos idő lesz, nem sokan akarnának egy ekkora plusz terhet a vállukra venni. 1-2 gyerek még csak csak, de 4 azért kemény, pláne ha esetleg ő is akarna gyerek(ek)et.
8/31 anonim válasza:
29 éves vagy?! Szerintem nagyon-nagyon kicsi az esélyed 4 kicsi gyerekkel. Ebben a korban még rengeteg szingli nő van, gyerek nélkül. Nincs az a pasi, aki ne inkább őket választaná.
9/31 A kérdező kommentje:
Piszok nagy mázlim van velük, mert áldott jó gyerekek, a nagyobbak sokat segítenek a kisebbeknek. Sokkal nehezebb volt mikor még csak 1 gyerem volt, mint most, hogy 4-en vannak,ezt viszont csak a többgyerekes szülő érthetik meg igazán. Nem zárkózom el még 1 gyermektől a későbbiekben.
2020. nov. 6. 19:26
10/31 anonim válasza:
Az lehet, hogy te mázlinak életed meg és nyilván szereted a gyerekeidet, de valószínűleg egy korban hozzád passzoló férfi nem épp arra vágyik, hogy valaki más 4 gyerekét nevelje. Ettől még én szívből kívánom, hogy találj magadnak egy szerető társat, pláne, hogy a férjed így kitolt veled, csak szerintem ez idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!