Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 gyermek váltott elhelyezésév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 gyermek váltott elhelyezésével hogy találjak olyan férfit, akit ők is elfogadnak?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van a volt párommal: 2, 3 és fél, 5, 6 és fél évesek, mindketten nagy családot akartunk. A legkisebb megszületése után nem sokkal szakítottunk, mert viszonya lett egy nővel. Mindezek ellenére nem vagyunk haragban, abban állapodtunk meg, hogy 2 hetet nálam, 2 hetet nála lesznek a gyerekek, amit azóta is tartunk. Szoktunk közösen is programkat csinálni (felnőttek 3-man és a 4 gyerek), az új párját is mára elfogadtam teljes mértékben, a gyerekek is szeretik, pedig eleinte tartottam attól, hohy 22 évesen nem ő lesz a legalkalmasabb nő a gyereknevelésre. Nekem nincs még azóta új párom, volt egy férfi, akivel többször találkoztam, be is mutattam őket a gyerekeknek, de nem jöttek vele jól ki, nekem viszont az ő véleményük és èrdekeik szem előtt tartása a legfontosabb, így véget vetettünk ennek. Azóta bárkivel próbálok ismerkedni, mindenki megriad, ha olvassa, hogy gyerekem van, pedig 29 éves vagyok, adok magamra, nincs "anyatestem". Teljesen reménytelennek érzem a társkeresést, hogy valaha is fogok olyan férfit találni, aki szimpatikus és a kicsiket is elfogadja. Egyáltalán nem anyagi megfontolásból keresek társat, el tudom őket saját keresetemből tartani, csak vágyom már arra, hogy valaki ismét tiszta szívéből szeressen.
2020. nov. 6. 18:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
El tudom képzelni, mennyi mindent segítenek a nagyobbak...
2020. nov. 6. 19:34
 12/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom milyen állapotban vagy 4 gyermek után?Szerintem hasonló szituban lévő férfiakban reménykedj...
2020. nov. 6. 19:55
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
1 gyerek is sok, 4 az nagyon. Kutyusz vegyel a csaladnak.
2020. nov. 6. 20:13
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Az enyém 6 éves, el sem tudom képzelni, milyen hasznos dolgot csinálhat, mondjuk én nem is vagyok a gyerek szülőszerepbe helyezés híve..

Viszont szerintem simán találhatsz társat, már eleve a csok csábító, meg hogy csak 29 vagy, 4 gyerekkel 40 évesen lenne nehezebb dolgod. Az is jó, hogy exszel jó a kapcsolat, van aki vigyáz a gyerekekre. Az is jó, hogy van pénzed, gondolom nem a szüleiddel élsz, van állásod, és ha a gyerekek nyugisak, nagyon könnyű lesz.

Bár az érdekes, hogy az “áldott jó gyerekek” nem jöttek ki a lehetséges pasival.. Namindegy, gondolom a célkorosztály 28-36, fogsz találni olyat, aki szívesen lenne veled! Egyszer láttam társkeresőn egy helyes apukát, 27 éves volt és 7! 7 darab gyereke volt, ki is írta, hogy olyat keres, aki elfogadja, hogy jó apja a gyerekeinek.. Engem elrettentett, de sokan vannak hasonlóan fiatalabbak közt is, akik nagyobb családról álmodoznak, vagy elváltak és van egy két három gyerekük..

Hamarosan meg mégtöbben lesznek, ha az első csokos generáció válni kezd 3 gyerekkel..

2020. nov. 6. 20:26
 15/31 anonim ***** válasza:
14%

Ebben csak az a bosszantó (már ha nem troll kérdés), hogy még az ilyen nők is válogathatnak, különben nem rinyálna ennyit a kérdező, hanem 29 évesen válogatna az 50 sorban álló szexpartner között, de neki fullos extra pasi kell, aki nem csak abban jó, hanem mellette még elkötelezi magát 4 idegen gyerek felé és persze az ehhez szükséges pluszok... Milyen cuki, hogy nyíltan nem várja el, hogy pénzelje őt... 4 PICI gyerekkel mégis milyen közös elfoglaltságok vannak azt leszámítva, amikor az apjának (az exnek, aki amúgy az életük része lesz még 15 évig legalább) lepasszolja őket és KETTESBEN tudnak lenni? Mindent a gyerekekhez kell igazítani. Állatkert, vidámpark, cirkusz, játszóház, stb.

Mi hiányzik, kérdező? Valld be őszintén! Mert tuti nem a szexpartner, hogy valakihez odabújj időnként, nem a szeretet hiányzik, nem vagy magányos. Neked a plusz egy pénzkereső hiányzik, akire támaszkodhatsz VÉSZ ESETÉN. Ennyi. És ha az előbbit is megadja az már az extra. Valld be, hogy ez van...

2020. nov. 7. 06:34
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Az ilyen szociopatákat mint az utolsó el kellene keríteni az emberektől.

Hiányzik neki a felnőtt beszélgetés, a megértés, az összhang, hogy fontos legyen, mint nő, hogy átöleljék, hogy nevethessen felnőtt dolgokon, hogy meghallgassák, az érzelmi biztonság, hogy valaki tűzön vízen átmegy érte, annyira szereti egy életen át, akire számíthat MINDEN téren, aki megvígasztalja, akivel megoszthatja a dolgait, örömét bánatát, hétköznapi helyzeteket, aki értékeli a testét is, aki intimen ér hozzá, ilyenek.

Attól, hogy valakinek gyereke van, még ugyanúgy nő(vagy ugyanúgy férfi)ugyanazt igényli, mint a gyermektelen, csak kevesebb ideje van rá, hogy ezt kettesben kapja meg, de a legtöbb dolgot(a szexen meg a privát beszélgeteseken kívül) a gyerekek, vagy más felnőtt társaságában is megkaphatja, és adni is képes, mert a viccelődés, nevetgélés, beszélgetés nem olyan, ami tiltva van a gyerekek előtt! Sőt az az egészséges, ha látnak ilyeneket.

2020. nov. 7. 07:27
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Én szívesen beköltözök hozzád, kéthetente én se leszek ott :D
2020. nov. 7. 08:29
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
07:27-es. Otthagyta a kérdezőt az alfa, és most keres egy balek bétát. Hát én ebből nem kérek...
2020. nov. 7. 08:33
 19/31 anonim ***** válasza:
23%
Az a baj h sok bèts meg örül ha lyukat kap barmi modon is
2020. nov. 7. 08:42
 20/31 anonim ***** válasza:
23%
Bèta
2020. nov. 7. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!